|
![]() |
#1 |
Guest
|
oc 2400+ iliti pokusaj istog :)
uglavnom ovakva je situacija...vec jedno 2 godine imam athlone xp u dual amd a7m266-d ploci i sad tek skuzim (pogledam) da su to AIUHB verzije t-bread-b...koliko sam vidio to su kao najbolje za clockanje...e sad ova asus ploca je "mrtvac" sto se tice nekog clockanja, pa me zanima kako najbolje mogu znati do koliko ti procovi idu...mislio sam kupit za 200kn neku nforce2 plocu i tamo ih testirati, jer sam cuo da nf2 otvaraju te proceve iz biosa ![]() inace...probao sam overclockati sa crystal cpuid i rezultati su u najmanju ruku cudni...prvo, prijavljuje oba procesora kao mobile athlon xp-m (cpu-z isto i aida32)...jednom procu pise current x15 2000mhz max x24 3200mhz ![]() ![]() ![]() mozda treba neke mostove pospajati? ima li tko kakav prijedlog ![]() hvala i izvinjavam se na poduzem postu |
![]() |
![]() |
#2 |
Takozvani influenser
Datum registracije: Jun 2005
|
mozda je program nekompatibilan s chipsetom pa ispisuje gluposti |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
blah tak mi i treba..."ubio" sam jedan proc (onaj kaj je javljao max x11 mnozitelj)...sa coolerom sam mu krcnuo jedan vrh jezgre ![]() ![]() ![]() ![]() nego koliko da trazim za ovaj drugi proc sta mi je ostao tbread-b 2400+ (2ghz) aiuhb stepping 2 godine stari...jel mi se to opce isplati prodavat? ![]() isto tako ovi novi semproni se ne daju multiplier unlockat, jel? pinmod? naso sam neki site, ali ukljucuje jedno 10 rezbarenja o procu ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|