|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
BitComet and Sickrage setup par nejasnoca
Ne znam kako se u BitCometu namjesti watch folder ? Znaci kad mi SickRage pošalje .torrent file u taj folder da BitComet automatski to detektira i započne download. Vjerojatno je par klikova al jbg kad ne mogu nać. ![]() Isprike što otvaram temu ali nisam mogao naći topic za torrent klijente opcenito da tamo pitam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Bitcomet nema watch folder (cudno za danasnje zahtjeve) tako da je rješenje drugi torrent klijent. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Odustao sam od kombinacije BitComet and Sickrage ali problemi me i dalje prate. Deluge torrent klijent bi trebao funkcionirat ako svijetli dolje zeleno svijetlo (meni crveno da se okrenem na glavu ![]() Probao sam ovo... Win7 Firewall>advanced settings>inbound rules>new rule>port>TCP/58846>alow the connection>Domain/private/public i trebao bi biti otvoren port u firewallu? :s THOMSON ST780 Game & Application Sharing>Create a new game or application>Manual Entry of Port Maps>Any/58846>Assign a game or application to a local network device>Deluge>device Unknown-00-22-15-20-1b-b5 otvoren port? firewall ruter ruter 2 ruter3 Šta nisam dobro napravio? Jel trebam u deluge nesta podesit, taj port 58846 on ima "predlozen" |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|