|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Quake 4
Onda-kaj mislite o igri? Meni osobno je bolja i zabavnija od DOOM-3. Grafika je ok, ide glatko. (barem na mojoj konfi) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
evo ako nisam pred par minuta htio otvoriti ovu temu, nakon par dana igranja, mogu zakljuciti da je : 1. izrazito zabavna i zarazna. 2. Doom 3 mu nije ni do koljena, totalno smece naprema quakeu 3. grafika je bolja i bolje i brze radi od dooma 4.super level design atmosfera prostorije oruzja itd. sve u svemu ocekivao sam neko polusmeće kao doom 3 ali iak tako nije ispalo pa sam zadovoljan zbog toga, jedino ultra high postavke zahtjevaju neke bolesne kolicine rama... i multy ima da isti kao i quake 3 neke nove mape oruzja su izmjenjena nekako nebalansirana za multy IMO. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
|
Je, sve ide glatko a puno je igrivije od DOOM 3 ![]() Ja sam danas instalirao i išao othaklat "par minuta" pa je ispalo malo duže ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Moram to nabavit.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
the letter
Datum registracije: Sep 2005
|
igra je odlicna.. igram vec tjedan dana i nemogu je se otarasiti, prezarazno je ![]() tu i tamo me jedino zna nazivcirati koji mracni trenutak jer previse pocne sliciti na doom3 ali to su stvarno kratki trenuci... tenk je zakon! ![]() ekipa sa starijim grafikanerima: ako vam trza quake4, ugasite sjene i sve ima da poleti ![]()
![]() |
#7 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
![]() |
#8 | |
the letter
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
@Jelc Bu to čudo od Quake 4 radilo (kad napokon složim komp) s mojom GeCube X800 ili bu ''kašljucal''? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Doom3 nisam ni igrao, ali Quake 4 mi se dopao kao Single Player "glavolomka" ![]() Ali opet zato imamo CoD2, sutra je vatreno krstenje u WLAN multiplayeru. Ima nas dosta za pristojnu makljažu ![]()
![]() |
#12 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Samo stavi High postavke i deri... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja igru imam nekih tjedan dana i mogu reći da je bolje nego doom3, glađe radi, i bolje je optimizirana, nivoi su bolji, žešća akcija, meni se čini da se u doom-u nije mogla imati puška i lampa odjedanput, ovdje se to može. Još da imam gigu+ rama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
q4 kupujem original jeli trebam jos sta reci ? doom3 je bio napravljen radi novog engina jeli trebam jos sto reci ? ![]() nego sto se tice q4 malo su sjeb*li net code za najslabiji dsl ali ajde prebaciti cu se na srednji paket i rokati kako spada ![]()
![]() |
#19 |
n00b
Datum registracije: May 2004
|
Ma ako izadje osp, sredit ce se sve to..samo da pojeftini jer mi se neda jebavat i dobavljat to iz vani... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
predobra igra....šteta što nemam vremena je prelazit (mutavi faks...) pa me zanima, jel se može kako namjestit kao u UT-u da solo igram s botovima?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Ja sam je probao i nikako mi se ne svidja. Prelagana je, nekako mi je kao super mario, trapava.Ona vozila su mi katastrofa.Neznam kak se vama svidja ali mi nepaše.Doom 3 mi je nekoko bolji, barem sam se preplašio ali ovo mi je sve tulavo nekak.:mad: Nemojte se ljutiti ali to je moje mišljenje. A i grafika mi nije baš nekaj, Doom 3 mi se činio bolji i brže mi je radio. Q4 radi na high detaljima bez ikakavih filtriranja a Doom3 mi je radio na ultri sa min 20 FPS a prosječno 45? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Punooo bolje od Dooma iako u nekim scenama previše na njega baca.... Jel se sjećate onoga kad u Doomu dođete na svemirsku postaju, uđete u prostoriju i oni vas preskeniraju da vide imate li kakvih bića u sebi? ![]() Ista takva scena ima i u Quake 4... Design nivoa u unutrašnjosti me također podsjeća na Doom, razbacani kablovi po podu itd... Dalje...svjetiljka ima isti odraz na zidu kao u Doomu... Ma ima pun k. sličnosti s Doomom ali svakako bolju igrivost...
![]() |
#27 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Q4 blago rečeno kopija dooma3. Vidi se da je napravljeno dosta da to glatko radi al opet je MRAČNO Tu je negdje sa Fearom ali Fear ima priču ovo je onak bljak (bar meni) moram priznat da sam očekivo više ![]()
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Kao totalni Quake fanatik za igru imam same pohvale, dostojan nastavak Quake2. Doom3 je i meni katastrofa, imbecilno je teska na nekim dijelovima i ma... bas me je razocarao taj Doom3 ocekivao sam vise od id-a. Ali s Quake-om4 su se iskupili, bas pravi "run and gun" kakav bi u Quake-u trebao i biti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Malo je uže polje koje osvjetljava,ali onaj falus u sredini je karakterističan ![]() Jel moguće da se ne pretvoriš u strogga ako onog "pauka" brže ucmekaš??Je ta scena ogavna kad se voziš u stolici ![]() Podjednako mi je s doomom,jedino što ovdje imaš svoje AI ljudske pomagače,a ne one jebene paukolike botove i to mi se više sviđa.Puno svjetlije i više otvorenih prostora pa se napokon vidi grafika u pravom svjetlu ![]() ![]() Iako sam velik fan quake2,arena mi je uvijek terala na povraćanje zbog multiplay orijentacije,tako da je 2 konačno dobila kakvog takvog nasljednika.Kad se sjetim prije pet godina ravno na P133 sa S3 grafuljom s 1MB pičim po stroggosu ![]() Uf jesam razvezo,a bitno mi samo ovo : Jel moguće da se ne pretvoriš u strogga ako onog "pauka" brže ucmekaš?? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|