|
![]() |
#1 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
MS Backup schedule
Ovako imam jedan server na udaljenoj lokaciji na koji je spojen DLT drive. Pokušao sam napraviti na njemu schedule backup ali stvar ne radi jer izgleda on ne kuži traku u dlt driveu. Ideja je sljedeća: htio bih da mi se svaki dan u određeno vrijeme izvršava backup na jednu te istu traku svaki dan. Malo sam gledao po Microsoftovom sajtu ali nisam baš našao neko najbolje riješenje.Kolega mi kaže da postoji nekakva metoda za to izvesti,ali ne može naći kako se to radi pa bih molio ako netko zna kako to sve upogoniti bio bih zahvalan, jer mi je malo tlaka svaki dan se remotly spajati na taj komp i ručno pokretati backup.
![]() |
#2 |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
nisam baš takav problem imao, no jesi možda probao sa Veritas backupom? on je navodno specijaliziran za tape backupe. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Je Veritas mi vrti backup na ostala 4 servera u firmi bez greske,ali na tom udaljenom serveru nemam to instalirano,btw nemam više ni licenci za veritas. A ovo što sam opisao mislim da bi se dalo izvesti,samo zasad nisam skužio kako.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Jesi probao pomoću AT komande schedulirati neki arhiver? Ne znam je li to riješenje za tvoj problem, ali 7zip u command line verziji (7za.exe) ima puno opcija, dovoljno i za kakav ozbiljniji backup.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Preporučujem da isprintaš i dobro proučiš manual. Opcija ima zaista mnogo. BTW za jednog "Nezaposlen"-og imaš fakat dobra pitanja ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|