|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Problem s Adsl-om
Stavio sam windowse prije par dana i sve je radilo perfektno no danas su počeli problemi ![]() Zna li netko riješenje problema jer me ovo stvarno jako živcira? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
tak je ui meni bilo, isto sam neki dan windowse stavil.Sada se spaja ok ali mi local area conection ima neki uskličnik i nekaj kenja da mi nekaj s IP adresom nije ok.Od tada mi stalno dok ne isključim kabel iz modema skaće CPU recover sa 0 na 16-19-22-itd %.ma za poluditi! Probaj sa system recovery,možda si nekaj zaj...l a da neznaš |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Meni se isto to dogada, odprilike svaki drugi dan. One dvije strelice kaj trebaju bit zelene su zute i pise ''no signal'' i pise da je kabel diskonektan. Brijem da je to do T-com servera,imaju nekih problema ili tak nekaj. Ili shrot modem...
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
to se i meni jučer navečer događalo,tek sam se ok 10 uspio spojiti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
The Dark Side of Moon
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
prije par dana sam zvao t-com službu za korisnike kada se nisam mogao spojiti, rekli su da im se zrušila mreža u okolici zagreba i u zg, te da neznaju što je.Meni se to dogadja zadnjih 2 tjedna.Nekaj su zaje..li u t-comu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Veki koji modem imas?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
A nadam se da je do njih da ne bi opet morao stavljati windowse.Ne mogu reinstalirati drivere jer kad ih maknem i opet hoču sa CD-a instalirati kaže da su driveri instalirani.izgleda da su u siemensu glupani nešt sjebali te drivere.Prije sam imao isti problem ali onda je krivac bio ZA koji se sjebo pa ja nešto blokirao i nakon reinstalacije je sve radilo ali ovaj put nije to. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
do modema je. usb modem nije kompatibilan sa svim maticnim plocama. vjeruj mi. tri sam ih promijenio, dva splittera, cak je covjek vodove isao gledati u stanicu. samo sto je meni valjda bila najgora varijanta toga. osim sto mu je trebalo jako dugo da uspostavi link. svako toliko se disconnectirao. covjek je bio prilicno ok, i dao mi je ethernet modem. nakon toga nisam imao niti jedan disconnect od tada. jedino mu je ponekad trebalo da se uspostavi link malo duze, ali to je sve bilo do 30ak sekundi nakon podizanja windowsa.
![]() |
#13 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Jesi instaliro s orginal Siemensovog onog sivog cd-a ili s onog roznog t-scumovog drivere? Taj od t-coma cd sve sjebe. Ako nista ne pomaze ostaje ti jos mogucnost da odes uzet wlan, jer mislim da ti tu zamjenu odobravaju a da ti nece htjet zamjenit usb za ethernet. Mozda oce ak im budes dosadivo i stalno prijavljivo kvarove, momo legi uspjelo.
![]() |
#14 |
Premium
|
A ne znam jel do modema,nisam nikad imao problema s njim,jedino je bilo ovakvih problema ali to je ZA bio krivac ali ovaj put ne znam što je...Napravit ču danas image windowsa pa probati opet sve instalirati pa ču vidjeti.Javim se onda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
mode
modem mora sam uspostavit konekciju, neovisno o tome dal je spojen na PC. makar je tak sa Ethernet. Dakle gledaj kolko ti treba lamšici na modemu da se stabilizira sa ugasenim PC-om. Ak je neko normalno vrijeme, unutar 2 minute (mislim da bi prije trebalo biti unutar 1 minute) ja mislim da je onda modem OK. I ja sam imao ocasional takve probleme, da se spaja i dp 10 minuta, nekad nakon crasha kompa a nekad je vjerojatno bilo i do T-coma.
__________________ |
![]() |
#16 |
Premium
|
@ BrunoZG Ne kužim kako misliš s ugašenim kompom,gdje da uštekam modem da radi? Uostalom,proradilo je ![]() ![]() E sad,ili su windowsi osjetili da im dolazi format ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Aj neka glavno da radi.. Pa mislio sam uspostavit vezu nakon paljenja. ne dial up, to nejde bez kompa ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
ma niej sam do modema nego i do t coma...inace kad vam se to dogodi izvadi usb(ujedno i napajanje) i vrati ga nazad...tak resetiras modem(c mos) i opet radi kak treba |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
The Dark Side of Moon
|
i meni sad super radi ono nešto sam mjenjao na securty i sad radi
|
|
Oglas
|