|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Portio Informatika
Ljudi, jučer ujutro sam naručio kučište kod njih, može mi tko reći, ko dostavlja i koliko im treba? ![]() Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
To ti je links, već znaju i vrapci. Dakle isto ko i oni valjda. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
Inače, nije taj Portio loš, definitivno se isplati za neke stvari koje imaju jedino oni i Links tj. samo Links ih ima, a do Linksa mi odu pare od dostave za bengu, ak auto ne proguta i više... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#7 | ||
bliss_zg - take, muljanje na tržnici
Datum registracije: Oct 2011
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Dostavu im vrši Overseas, ko što je već spomenuto. Cijena dostave za naručenu robu do 2000kn je 55kn, a iznad 2000kn je besplatna. F.A.Q. EDIT1 Izgleda da je dostava 35kn. EDIT2 Našao ![]() Na naslovnoj stranici treba se kliknuti na "Podrška", pa onda odabrati "Uvjeti kupnje" Citiraj:
Dostavu im vrši Overseas, ko što je već spomenuto. Cijena dostave za naručenu robu do 2000kn je 55kn, a iznad 2000kn je besplatna. F.A.Q. EDIT1 Izgleda da je dostava 35kn. EDIT2 Našao ![]() Na naslovnoj stranici treba se kliknuti na "Podrška", pa onda odabrati "Uvjeti kupnje" Zadnje izmijenjeno od: ShanTech. 06.12.2011. u 20:41. Razlog: falila jedna nula+stavio u spoiler |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
U međuvremenu su su cijene i uvjeti besplatne dostave promijenile (na bolje): Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Inače, rekli su mi u jednom mailu da za dostavu treba 2-3 radna dana za Zagreb i okolicu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
Kad dobiješ paket, pogledaj koji je broj na njemu i odi na overseas stranicu i imaš tamo track&trace, upišeš broj i vidiš u čemu je bio problem s tvojim paketom, kad su ti ga poslali i sve to. Il možeš zvati odmah portio i tražit broj paketa ![]()
![]() |
![]() |
#15 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Sad sam dobio mail: Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
Ne znam šta vi očekujete. Da će se neki lik "ustat", pokupiti to u linksu i samo vaše odfurati praktički besplatno do vaših vrata ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Broj paketa dobiješ u njihovom mailu o potvdi isporuke, s tim brojem možeš vidit kad su oni dobili paket i kad ti je poslan prema tebi. Ja sam također naručio par komponenti u pon za kolegu kojem slažem konfiguraciju, Portio je to poslo iduči dan i ovako trenutno izgleda stanje: ![]() Znači, trebalo bi danas doći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Inače koliko ja znam da kurirska služba dostavlja robu u roku od 24h. Moj paket je zaprimljen jučer, znači danas bi svakak trebao doći, a nekako sumnjam da hoće ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Gle, 48 sati nije drugi dan već treći ![]() Ako(ako) su juče poslali recimo u podne, danas ništa, sutra istek isporuka. Uglavnom, idi na stranice oversisa, utipkaj broj svoje pošiljke i vidi stanje. Ovo naše naklapanje na forumu nit će pomoći da ti pošiljka brže stigne ni ništa.
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
![]() |
#22 | |||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
MiningMod
|
Po tom mailu kako se meni cini oni jos niti nisu poslali ![]() Inace dosta narucujem iz zg, iz portia nisam jos,ali iz svih ostalih....do 12 narucim, oni salju,ja drugi dan dobijem...jedino ako u petak narucim onda je tek u pon tu...inace drugia dan obavezno overseas sljaka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
@Mommistake Nije tebi to još poslano, dobit ćeš treći mail sličan ovom prvom gdje će ti pisati potvrda o slanju paketa, tamo ćeš dobiti i br. paketa za provjeru. Sve artikle koje u tom trenutku nema Links zapravo nema ni Portio, pošto tvog kučišta u Linksu trenutno nema tako ga nema ni u Portiu stoga je naručen od uvoznika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Ja sam narucivao SSD u Portiu. Placen prvi dan, drugi dan ujutro poslan, treci dan dosao na kucnu adresu. I dobio sam broj posiljke u mailu.
Bila je toliko lijepa da sam poželio da nikad ne otvori usta. A onda mi je nekako objasnila da je nijema. Oženio sam ju Las Vegasu, tjedan dana kasnije. I sad napokon živim sa ženom koju razumijem. Moj PC - https://www.twitch.tv/flegmoar |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() tj. platiš jeftino, pošalju ti (jedini moguci nacin kolko sam skuzio jer nemaju nikakvu maloprodaju niti ured)... nesto rikne u garantnom roku, ti rjesavas sam svoje probleme, njih nije briga (osim ako ih direktno ne tiče, kao npr da je links servis)...
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas