|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
Kako upload playlist u SubSonic ?
Slučajno sam naišao na nekakav softver "Subsonic" i koliko sam shvatio on služi za upload (stream) muzike kako bi je se moglo slušati s neke druge lokacije. Instalirao sam ga na comp, pokrenuo "open subsonic in browser" i otvori se browser. Tu kliknem na import playlist, i u polju "Select playlist to import (m3u, pls, xspf)" pronađem moju playlist (koju sam napravio programom "playlist creator" ali piše mi "Failed to import playlist. No songs in the playlist were found.". Ima li ko da zna u čemu je problem, ili da me uputi ako ima neki drugi softver za upload playlist koji bi mi radio |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2013
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Ma gledao sam to, i napisao sam sve korake koje sam radio. Moje pitanje je zašto mi dolazi poruka "Failed to import playlist. No songs in the playlist were found." Kad otvorim tu playlist u mediaplayer classic svira bez problema |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2013
|
You must tell Subsonic where you keep your music and videos. Select Settings > Media folders to add one or more folders. Note that if you add more than one media folder, a list will appear on the left side of the screen where you can select the active folder. Prva stvar koja pise na samom vrhu kad otvoris link koji sam ti dao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Sve sam uradio kako piše u tim uputama, dao sam mu putanju do foldera i uradio save ali ni traga toj listi, ne vidim je nigdje Ok vidim da je to sve prekomplicirano za mene, odustajem od SubSonica probaču pronači nešto jednostavnije (ako postoji) za upload playlista. Thanks Zadnje izmijenjeno od: mladenmladinić. 01.08.2015. u 21:05. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|