|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2015
|
T-Com ONT na moj router
Pozdrav, T-Com mi je uveo optiku i uz Huawei ONT su mi ostavili i ZTEov router. Sa ZTEom Internet uredno radi. Posto imam svoj router, htio bih koristiti njega umjesto ZTEa, pa sam ONT spojio u WAN port svog routera, namjestio PPPoE konekciju i VLAN IDove (100 za Internet). Konekcija proradi nakon nekog vremena, ali je brzina oko 15Mb umjesto 100Mb. Na ZTEu radi normalno. Sto zaboravljam postaviti? Da li se uvodjenjem optike mijenja pristupna lozinka za PPPoE konekciju? Tehnicar mi nije ostavio nikakve podatke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
A koji je to "tvoj router"?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Asus RT-AC68U. Riješio sam problem, izgleda da Asus ima nekih problema sa HW akceleracijom u nekim verzijama FWa. Update na zadnju verziju je rijesio problem. Zahvaljujem na pomoći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Jos jedno brzinsko pitanje... Da li je netko uspio izvuci VoIP password iz ZTEa? Dekriptirao sam backup konfiguracije ali u njemu nema VoIP passworda. Probao sam i pogledati source stranice kada sam logiran na routeru i prikaze neki pass, ali taj ne radi. U slucaju da ne moze tako, zna li netko kako konfigurirati ZTE da ga stavim poslije ASUSa i proslijedim mu samo VLAN za VoIP. Zahvaljujem na odgovorima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2014
|
ako je .Delboy uspio dumpat cijeli flash sa zte-a preko telneta mozda se moze na slican nacin dumpat konfiguracija ili sto vec u kojem pise i voip pass. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Mozes li me uputiti na post gdje je opisan dump flasha, nisam ga uspio pronaci... Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 14.06.2015. u 22:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2014
|
|
![]() |
![]() |
|
|