|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
ammm cilo vrime spominjete cijenu, a nigdi cijene u testu ![]() i spada li ovaj asus u onu garanciju njihovu di vracaju pare? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Cijena kreće od 4538kn, glavni razlog što nismo naveli cijenu, a niti trgovinu gdje je kupljem je što nam ga je ustupila privatna osoba pa bilo kakva vrsta reklame bi bila neprimjerena. Koliko nas je vlasnik upoznao njegov prijenosnik je pokriven tom akcijom.
Zadnje izmijenjeno od: darkydark. 04.03.2015. u 12:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Citiraj:
Zgodno mi je kad se kod cijene navede neka okvirna brojka. Vidio sam to nekoliko puta u Krešinim člancima. Prva dva koja mi trenutno padaju na pamet: Asus Echelon Forest test i Arctic P614 BT test. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Potpis, imam l540 i taj clickpad je blago receno imbecilan. Sto se samog lapa iz recenzije tice, imam x550V(placen koliko i ovaj iz recenzije) , kvaliteta izrade je srednja zalost, sav se savija i previja.Cijeli lap je nekako kao jeftin.
![]() |
#10 | |
N0teb00k n00b
|
Citiraj:
![]() Tak da sam se vratio na M6800 opet ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ma joj vidio sam velim to na nekom lenovo laptopu, a kao apsolutna pobjeda na tastaturi za thinkpad 10 tabletu. e da vidite tu pobjedu na tom malom tačpadiču ![]() mene jedino živcira što svi ti plastikaneri su ono plastikaneri i ajde pomiriš se sotime, 5k nije neki novac za iole ozbiljniji laptop, ali brate da nitko ne štiti te jadne ekrane makar sa plastičnim barebone-om oko samog panela - to ne mogu da shvatim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
N0teb00k n00b
|
Citiraj:
![]() Kuiš da si tam gore u odjelu za "cost reduction" shvatil bi fino da aluminijska šasija za ekran košta 2-3-5$ po komadu, a moš samo unutra stavit plastiku i ušparat tih 2-3-5 dolara, na 10 000 komada veliš da si ušparal 2-3-5$, primjeniš to na cijeli lineup i nabere se, a ti samo žicaš svoj bonus.
![]() |
![]() |
#18 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Evo da ne ispadne da samo pričam rekao sam kolegi Hrvoju da ću sad češće malo čitat recenzije pa eto kolega ovu sam pročitao, lijepo napisano. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
N0teb00k n00b
|
Direktan marketing ftw ;-)
|
|
Oglas
|