|
![]() |
#1 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
x1800=9700 3dmarks05
pa valjda nije tolko loša kartica ![]() a i momci tam imaju dobru opremu ![]() http://www.xtremesystems.org/forums/...8&page=1&pp=25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
A ja sa svojom 9800pro napravim 3000 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Nice... ali kostat ce "ko svetog Petra kajgana" i bit ce samo PCI-e... pa mene vise zanimaju RV530 kartuse(u nadi da ce bit AGP verzija sa Rialto-m ![]() ![]() ![]() Ali sve u svemu - nice! Ako nista drugo, imat cu sta citat po netu tjedan-dva ![]() ![]() P.S. I budimo iskreni, Rxxx serija je puno spektakularnija u vrijeme launcha nego G70(7800GTX). G70 mi je djelovao oduvijek ko dobro doradjena i tweakana nV4x serija. R5xx mi djeluje spektakularnije, vise novih djidja tj. sve zivo je doradjeno (Aniso doradjen, AA doradjen...)...a mozda je samo ATi marketing bolji u pisanju brosura ![]() ![]() ![]() Uglavnom... cekam testove i AGP varijante ![]()
![]() |
#6 |
Premium
|
samo 128 bitna sabirnica na x1600?!?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Treba malo pustiti da to zaživi na tržištu, meni se nikamo ne žuri-najvjerovatnije ću mjenjati grafu tek sa R58x ili R6xx serijom. (prije ovo drugo) Zadnjih dana sam instalirao hrpetinu starih i novih igara i derem sve u 16 sa adaptive AA ![]() ![]() ![]() Tko još nije-preporučam da ga upali u 5.9 driverima, dovoljno je samo provrtiti stari 2001 mark da se vidi promjena u kvaliteti slike, a kakav je sad IQ u igrama...mljac ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Još jedan dan, dvadeset i tri sata i 20 minuta ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ako izbacuju takve kartice , onda ce uskoro i morati novi neki 3d mark jer u ovome se postizu visoke brojke. Samo steta kaj sve novo u sirokom luku kao da zaobilazi AGP , dakle to ne znaci nista dobro . |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Kaj se tiče 2005 3DMarka-brojke možda i jesu visoke, ali frameovi baš i nisu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Caught Somewhere In Time
|
u svakom slučaju sviđa mi se naglasak na kvaliteti slike čak i da je sporija nego kaj se tvrdi dobiješ HDR+AA, bolji AA i konačno najbolji mogući AF a to se vidi šteta jedino kaj ne bude AGP verzije ![]() hm možda je ipak vreme da pređem na taj prokleti PCi Express ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Dajte pogledajte ovo : "It look like Overclockers UK and other etailers will have no stocks of X1300, X1600 and X1800 cards by 5th October so they will be only available to pre-order, ATI probably will shipping as few as 20 X1800XTs to OEM worldwide on Wednesday. When Overclockers and other etailers will have stocks of X1800XTs, they will charge it at high prices of £580/$1017 for the next 3 months." Evo linka : http://www.xtremesystems.org/forums/...8&page=9&pp=25 Da ponovim : £580/$1017 for the next 3 months |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
ne treba se oslanjat na neprovjerene informacije |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
Da, kasnije sam skužio da je to postao tip sa nV foruma ![]() Nisu valjda ludi toliko da bi takve luđačke cifre stavili... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
kolko sam ja čuo X1800XT će biti dobavljiv tek početkom studenog |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
Ne znam, samo znam da mi se ne sviđa ta politika ATi-ja da lansiraju praktički nenabavljive proizvode. Kod nVidie bar u trenutku launcha ima na policama trgovina pokoji primjerak, pa ako znaš sa laktovima imaš najbolju grafu u gradu neko vrijeme ![]() Ali kažem, R520, kad bude dobavljiv, mislim da će gaziti u pogledu performansi i kvalitete slike sve nVidijino do tadašnjeg datuma. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
hm sad je pitanje hoće li to biti brisanje poda kao što je to napravio već legendarni R300 čip s GF4 Ti čipom. Ili će opet razlika biti nijansa. Niej bitno cjene X800XL i X850XT će poćeti srmogalvo PADATIIIIIIIIIII ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
http://www.alternate.de/html/shop/pr...ight&pid=3574& nije pretjerano skupa |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
http://www.alternate.de/html/shop/pr...ghlight&pid=1& Toga nema kod nas! ![]() sorry kaj sam i ovo stavil ali nije mi se dalo otvarat temu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
evo malo o novoj seriji radeona http://guru3d.com/article/Videocards/262/ |
![]() |
![]() |
|
|