|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Slike su stavljene obrnuto ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Kako nedostupni u Hrvatskoj kad ih Oprić ima u cjeniku? Pretpostavljam da ih i Uzi shop može nabaviti, ajde Nino stavi ih u shop, samo zato da moraju mijenjati zaključak u članku. ![]()
![]() |
#5 | |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Zaključak nema potrebe nešto posebno mijenjati, izuzev te dostupnosti, dok komentar vezan za cijenu i dalje stoji ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Pfff pa Noctua kao superioran hardwer (poput nEvidije i Intela) uvik vridi svake lipe ![]() Pohvale na članku makar bi ja volija vidit jedan gotovo 3x jeftiniji cooler na testu - ok viši je i glomazniji s 12cm ventom, i nije sigurno kvaliteta na tolikoj razini, ali 3 put je 3 put ![]() Ah da pričam o LC Poweru (model LC-CC-120) za cca 160kn.
![]() |
#7 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Pa eto ako već ima želje za tim, nagovorite Krešu da dogovori s Linksom za ustupanje nekih low-cost hladnjaka te namjene ![]() Inače, za dan-dva bude vani Silentium Grandis XE 1236 test. Nije ista klasa po pitanju veličine, ali je prilično jeftin za performanse koje nudi ![]() Sad dok sam ovo testirao sjetio sam se priče prije nekog vremena po pitanju usporedbi termalnih pasti. Pokupiti neke paste koje se najčešće vrte po dućanima, i napraviti neku usporedbu jeftinijih i skupljih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Debeli gad
Datum registracije: Jun 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Za mene postoji samo schyte gentle typhoon kaj se buke tice, ali one tricolore zice bez sleeva ajme majko :-)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
BTW Nafrlji i "Noktiju" priko 1500rpm i svejedno se čuje (možda je nešto tiša ili je druga freq zvuka, ali protok zraka se čuje)
![]() |
![]() |
#12 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Ali ja sam pristran pa me nemojte ozbuljno shvačati ![]() Jer kad mi je temp najtoplije jezgre na 67°C nakon 6h igranja Dying Light-a (sve jezgre su konstantno iznad 70% zauzete) uz 600RPM-a (namjestio krivulju) onda sam pristran. I da, sve to u ovom kućištu koje imam za koje si znamo da zbog tišine trpi temp za 3-5°C plus. ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|