|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
GeCube 9550XT Infinite - downclocka se?
e ovako, danas skužim da mi se kartica sama "downclocka" nakon pokretanja neke 3d aplikacije.. igre, 3dmark.. inače default frekve su: 470/700 atitray tools mi pokažu da jesu te default frekve i takve budu sve dok ne pokrenem 3dmark ili neku igru, i kad se vrati u windoze frekve su 380GPU a mem ostaje na 700 ono: current freq..: 380/350(700) WTF?! ![]() zadnji 5.8omega driveri, a nisam skužio jel se to desavalo sa starim driverima, jer imam karticu tek dva dana, a nisam baš bio na kompu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Deinstaliraj Att pa clockaj radlinkerom ili ati toolom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Lika u mom srcu
|
ne clockam uopće. ati tray tools mi služe da pogledam frekve, i ono, paf, surprise surprise! nemam vremena za deinstall, i ponovni install windoza, i toga.. A i još jedna stvar, prosvijetlite me, jer meni mozak očito ne radi, kako napraviti startup disketu za winXP? :confused: imam image windoza koji sam napravio sa nortonom ghostom9, kojeg više nemam, ali imam ghost8, ali koji ne radi iz windoza... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Možda je chekirana ona limits overclock opcija, isključi to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
nemaš startup diskete za xp, možeš napravit za 98 i onda s njom uć u dos (ak to misliš, ali dos ne prepoznaje ntfs diskove) ili ubaciš cd od xp-a i tamo imaš opcije da formatiraš disk... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Tools&Options/General Options. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderators
|
Pa uzmi si desetak minuta i provjeri sve opcije-da nije ovo kaj sam napisao ili neka opcija tipa vraćanja na default frekve pri izlasku iz proga, takve stvari. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Lika u mom srcu
|
ne vraća on meni na default frekve, vec spusti ispd njih i to umjseto defaultnih 470, smanji na 380mhz.. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Super Moderators
|
Pa jesi li stavio kvačicu pod opciju da ti se selektirani profil overclocka diže sa OS-om.? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Ma tko kaze da nema startup diskete za xp? ovako my computer desni klik na flopy format stavis kvacicu na createe an msdos startup disk i to je to ![]() A ovo sa frekfom probaj ovako kako je jelc rekao , btw jesi iskljucio onaj lock da nemozes clockati grafu takodjer u ati toolu ?
![]() |
#16 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Evo stavih danas Catse 5.6 sa jednog cd-a i malo se igram i gledam po everestu kad ono pise frekvencija grafickog procesora 371 mhz !!!!!!! Sad sam vratio u att clock ne na default nego na max clock.Cini mi se da kartica radi bolje i bolje se clocka sa starim driverima -4.9 ili Omega na 4.12 . sad stavljam omegu zadnju da vidim tocno kaj ne valja . Izgleda da Catsi sa prefiksom 5 ne pasu bas na karticu |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Hejter
|
Sad cu je drzati na 520/820 dok ne izgori. Na 525/850 se je ekran raspao nakon jedno pola sata u windowsima - fuckas 5.6 drivere . |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Hejter
|
Stavio sam zadnju omegu , clock 520/820 , odvrtio markove , zasad radi . ali cini mi se da sa onom starom omegom je islo bolje. vratiti cu stare drivere cini mi se , ovi mi ne daju memu da dignem vise zasad |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Hejter
|
Slider daje jos ,ali me onda zeza 3d mark . sad pak ne mogu naci cd sa onim starim omega driverima da ih vratim . ipak nije sve novo bolje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Super Moderators
|
Probaj isključiti Aggressive 3D detection pa vidi kak ide. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Hejter
|
Iskljuceno . i Vpu recover sam iskljucivo , danas cu malo eksperimenirati pa javim rezulate . ako ne javim - onda ocito nemam sa cega ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Hejter
|
Definitivno novi driveri ko da su radjeni protiv moje kartice , a ne za nju.Iako na default clocku 472.5/351 na 3dmarku 03 dobijem 4197 , sto mi se cini dosta , odmah nakon toga pise da je clock kartice 371/351 . da li to moze imati veze sa opcijom Fastwrite? vidim da je sad na OFF a vrlo sam siguran da u starim driverima je bila na ON . idem vratiti obicne stare 4.9 , pa onda omegu 2.5.97 pa opet sve odvriti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Hejter
|
Vracena omega 2.5.97.a . Upaljen fastwrite . rezultati 3d 03 : 500/400 - 4248 , 516/411 - 4398 . Eh , sad mi je taj fastwrite ful sumljiv , pa cu vratit novu omegu i pri inastalaciji ukljuciti Fastwrite. @Gabre - sorry kaj sam ti se uselio u topic. ak ti nije problem pogledaj kakav je tebi status toga fastwrite? @Jelc - Cemu uopce sluzi taj Fastwrite ako znas? |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Hejter
|
Eh , ipak ne valjaju nove omege za ovu karticu. Prvo zato jer downclockaju karticu , a drugo sto uopce ne daju clockati karticu. Dakle,vracena omega 2.5.97a i stavljen clock 516/411 , 3d 03 daje 4398.Izgleda da najbolje mi pase na graficku. prestajem sa probama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
OMG router pa imas i gumb edit ![]() ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Super Moderators
|
fast-write sa na ATI-ju ne uključuje. Prije je bila preporuka uključivanja samo za neke 96xx serije i za ATI na A64 platformi (AGP) Kaj se tiče ATT-a obavezno isključiti overclock limit i pravilno podesiti profil overclocka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
TO SE MENI DEŠAVA, napokon da je netko primjetio isto!! ![]() pa ja sam već mislio da je grafa u banani! danas reinstaliram windoze i probavam se starim omegama, koje kažeš da su najbolje? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|