|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Kako ograničiti internet za drugo računalo (rounter, LAN)?
Ja i buraz smo spojeni na isti ruter preko LAN kabla. I kad jedan gleda youtube, drugome šteka cijeli internet. Zanima me kako da ograničin, npr. vezu burazu na download 250kb kad ne želim da mi šteka internet. I također me zanima da li se može ograničiti youtube buffering. Da sporije skida/buffa. Hvala. ![]() Gledao sam dosta stvari po netu kao QoS na ruteru, Traffic Shaping itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Game Collector
Datum registracije: Jun 2010
|
Napiši koji je ruter. Ako brat dopusti možeš na njegovom računalu limitirati brzinu sa nekim programom. NetBalancer ili NetLimiter mi prvi padaju na pamet.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Koristim net limiter za sada. Hvala svima na pomoći! Evo ime rutera pa ako se kome da objasniti da li se da šta na ruteru. Ja sam gledao ali nisam skroz sve skužio. Pogledaj ću ovo što je Marin rekao ![]() Fast 1704 Bio sam dobio i neki novi mali od optime, ali čitao sam da nije nešto. I moj frend je imao neke probleme s njime. Tako da sam ostao na ovome. Također imam još jedan problem. Wireless: http://forum.pcekspert.com/showthrea...52#post2695452 Ok. Ipak bi mi dobro došlo ako na ruteru mogu ograničiti burazu internet. Može netko pojasniti? Bio bih zahvalan. Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 29.11.2014. u 10:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Ovo ti je link na upute od routera pa tu pronađi stranicu 5-87 koja ti pokazuje opcije lan portova i gdje se taj podmeni nalazi. Ako dođeš do toga vjerojatno ćeš sam shvatit što dalje. Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 01.12.2014. u 11:20. Razlog: Stavljen link kako treba |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|