|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
cryptorbit virus
Ljudi ovaj virus je nezgodna stvar jer vam kriptira sve datoteke (slike,pdf,word,exel,videa) i traži pare da se dekriptira. Ušao mi je na komp pomoću lažnog update flash playera, iako ga je anti malware odmah prepoznao i stavio u karantenu opet se je instalirao. Tada je počeo show , nemogu otvorit više ni jednu datoteku osim muzike jer su sve kriptirane u svaki folder je ubacio reklamu gdje traži kroz 3 dana 1.5 bitcoin za dekripter kojim mogu vratiti podatke te proceduru za to. Sam virus sam uspješno otklonio al ostale su sve datoteke kriptirane , nemam backup datoteka, koristim xp , izgubljeno je dosta slika, knjiga u pdf-u , te razna dokumentacija , ostalo je nadoknadivo. na netu sam našao da software aticryptorbit to uspješno rješava al kod mene ne djeluje. Ima li netko slično iskustvo s ovim sranjem i ideju kako povratiti podatke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2012
|
http://www.wintips.org/how-to-remove...re-your-files/ Evo,ako ovo ne pomogne,nezz što će. Ja i frend smo forsirali cryptobit na konfu sa XP-om,i ovo je radilo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|