|
![]() |
#1 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
(riješeno) Problem sa čitanjem vanjskih memorija
Imam problem na tetkovom kompu. Naime, ne cita mu goto niti jedan usb memory stick ili vanjski disk. Cita samo jedan model sticka, jedan od 10 kaj sam probao. Ostale procita model ali kao da ne moze instalirati drivere pa da se moze koristiti...a winsi bace neki cudan zvuk kada se takav stick ukljuci. Probao sam na sve usb-e na racunalu. Ploca je msi z77g45, proc i5 3570 i intel 520 ssd. System restore iz nekog razloga ne radi... antivirus sam pobrisao jer sam mislio da je do njega...ali je problem ostao. Neda mi se raditi novu instalaciju jer sam kratak s vremenom, pa ako netko ima drugu ideju. edit: isprika radi loseg opisa, na mobitelu sam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Radi li se o konektorima na matičnoj ili front panel? Imaš problema i sa usb 2.0 i usb 3.0 konektorima ili samo jednima?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ccleaner i pocisti registry. Bilo bi dobro i da ga prije toga preskeniras nekim AV-om i Malwarebytes-om. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Ako ne pomaže, izbriši sve tragove vanjskih USB -ova iz registry -a. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Uspio sam riješiti, iako nije sve kako spada. Pobrisao sam windows update instalacije, sve programe instalirane u zadnjih mjesec dana, u registry nisam ni mogao ući. Pobrisao drivere za chipset i usb 3.0 kontroler. Tek onda je proradilo, ali ne instalira drivere za stickove automatski nego kroz troubleshooting...kako god bitno da sada radi. Moguće da je tetak pobrao neke viruse ili sam prčkao, nemam pojma. Kako god, hvala na savjetima. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|