|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2014
|
![]() Bok ljudi, Da li postoji mogućnost da se tablet bez 3G mogućnosti spoji na internet preko Sagem routera koji je spojen na računalo koje ostvaruje internet vezu preko 3G stick-a??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koji Sagem router?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Router je Sagem F@st 2604 (bio nekad za Optimin ADSL)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Za tako spojit tablet na net ti nije potreban router. Dovoljan ti je laptop ili komp sa nekim jeftinim WiFi USB adapterom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ta 3g podrška tableta uzela mi je dosta živaca i vremena pa sam odlučio: -gdje je prisutan router sa ADSL/3G+Wi-Fi spajam se Wi-Fijem -gdje nije prisutan router sa ADSL/3G+Wi-Fi spajam se Wi-Fijem Uz tablet uvijek, ali uvijek mi je u blizini mobitel. Dignem hostspot na mobitelu sa WPA i surfam preko 3g-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Probao sam napraviti Ad-hoc konekciju ali ne radi iz nekog razloga. Palo mi na pamet ako bi to išlo preko static route opcije na routeru. Ali nisam ni tako uspio...više ne znam šta bi još probao. Imam dosta gigabajta preko sticka mjesečno pa mi je zato prioritet spajanje preko njega. Možda bi išlo preko ICS sharing-a ali nisam ga uspio povezati pa me zato zanima možda netko zna nešto više o tome... Wifi mi preko routera npr. radi (file sharing između uređaja) ali internet ne... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Ne radi ti AD-Hoc spajanje na laptop. ili se tako spojis na lap, ali tako ne mozes na internet??? Malo jasnija pitanja nebi skodila, jer ces tako dobit jasnije odgovore ![]() Da ti na opisani nacin radi, internet > 3G USB na lap > lap na njegov wireless > tablet na lap wireless, moras prvo na laptopu omogucit opciju da se postignuta veza preko 3G modema proslijedi na lapovu WiFi karticu. Tek onda ce internet biti dostupan uredjajima koji se spajaju wireless-om na taj laptop. Da proslijedis (dijelis) internet vezu ostvarenu sa 3G modemom, moras u "Properties" te veze (konekcije) otic na zadnji Tab "Shering" i tamo ukljucit "Allow other network users to connect throuh this coputers Internet connection" i zatim u padajucem izborniku izabrat izabrat WiFi adapter od laptopa. Edit: U slucaju da ne mozes ostvarit Ad-Hoc spajanje, slijedi ove detaljne upute: http://lifehacker.com/5369381/turn-y...reless-hotspot http://www.dummies.com/how-to/conten...windows-7.html Zadnje izmijenjeno od: Prezime. 08.03.2014. u 16:41. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|