|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
(riješeno) Firefox ne vrti YouTube
Imao sam instaliran Chrome i sve je radilo. Od kad sam jučer instalirao najnoviji FF kad pokrenem neki filmić na youtube odvrti ga eventualno do pola i onda izbaci poruku došlo je do pogreške. I tako na svakom filmiću, znači nema iznimke. Što bi moglo biti problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
nisi očito jedini koji ima takvih problema, najnoviji ff i flash pl. rade gadne probleme. na http://www.filehippo.com/ skini starije verzije i probaj onda |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Jesi probao izgasit hardware acceleration pa probat, al kad isključiš onda očisti kukije i sve ostalo pa probaj, također kad uninstaliraš firefox očisti sve foldere od ostataka i ccleanerom počistit isto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
![]() ok, instalirao sam unazad ~mjesec dana na gro kompova upravo firefox i naravno - flash player. i niti na jednoj verziji nije bilo nikakvih problema, a prekjucer sam svoj drugi komp sredio i skidao flash sa adobe stranica - nikakvih problema u radu........ takoder ati, W7 64bitni u pitanju......... ali i 32bitni W7 nije radio nikakve probleme.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Imaš li spojene zvučnike na kompjuter, odnosno ima li ti sam kompjuter zvučnike? Znam da zvuči glupo ali imam isti problem i kažu da je u tome neka fora.. Odnosno, lik je prikopčao slušalice u audio out i stvar riješena.. Par njih je potvrdilo priču. Nisam probao jer gledam sad u chrome.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Instaliraj nove sound drivere i pazi da ti nije Windows Sound u servisima ubijen. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Dakle napravio sam isto kao i ti, maknuo sam flash player i stavio shockwave i sve normalno radi. Thnx |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|