|
![]() |
#1 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Izlazak iz Windowsa
Frend je uzeo komp, i to mu je prvi u zivotu, AMD s939. Sve sam stavio gore, Windoze, drivere, itd. Dosle su na red igrice: CAll of Duty+UO, Colin 2005. Prvo je pocelo zezanje s COD-om jer je slika osla u k... no medjutim to smo rjesili s novim driverima i sve 5. Problem je ustvari sljedeci: kad se izlazi iz Windoza bilo radi restarta ili gašenja, dok su windzi u fazi gašeja izbacuje glupi error sljed3eceg sadržaja: Drive is not redy for use. Drive A:, Make shure that dore are closed and that disc is pro..... te mi nudi opcije Cancel, Retray, Ignore. Bilo sta da stisne on ce se opet nakon 2 sekunde vratit al windozi se normalno zatvore. Skuzio sam da kad ubacim DVD od Colina to se nedogodi. Inace u kompu je jedan HDD od 120 i trenutno samo DVD prza dakle c:\ i E:\. Dajte mi neku ideju! ![]() ![]() THX
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa jel ima floppy na kompu ili nema, ako ga nema u biosu moraš zgasit kontroler, zatim pod standard options u biosu pod A: obično stoji 1.44 stavi none i onda ti komp ne bi trebo tražit A: to je meni pomoglo!
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 20.09.2005. u 12:19. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
nema flopy u tom i jest stvar sto nekontam od kud mu sad taj a: , al pogledat cu svakako u biosu to za flopy mozda pomogne. Ak jos ima netko nekih ideja samo dajte! ![]()
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
To ti je ziher onda to....makni pod standard options Drive A: 1,44 u none, i first boot da bude CD ili HDD i neće bit problema. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|