|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2010
|
slike i video sa mobitela - pokvareno, corrupted
evo ovakve su mi neke slike i snimke sa mobitela nakon nedavnog snimanja? ![]() jel mi moze netko reci jel se to moze nekako ispraviti da se normalno vidi? kada pustim video, zvuk se cuje normalno, samo je slika potpuno presarana svakakvim bojama i uopce se ne vidi nista normalno nakon ovakvih snimaka mobitel je ponovo normalno slikao i snimao, sto je moguci uzrok ovakvim zapisima? ako me netko mozda moze na nesto uputiti gdje da probam rijesiti problem ili je ovo izgubljeno zauvijek? Zadnje izmijenjeno od: avamys. 05.01.2014. u 00:22. Razlog: izmjena slika |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
za pocetak daj nesto da vidimo
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
ispricavam se zbog naslova, no ustvari sam htio privuci paznju slike su iz nekog razloga izbrisane sa imageshack evo slike : ![]() ![]() nadam se da sada radi sto mislite postoji li ikakva mogucnost da se to popravi ili to samo mogu ovi u fbi, cia, nsa i slicni? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Ako nije problem do codeca koji otvara te slike ili video tj. reproducira ih , tada se video ne može popraviti , isto vrijedi i za slike . Upisane su u takvom obliku na medij , pretpostavljam memorijsku karticu ili hard disk . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Predpostavljam da se radi o jeftinoj kineskoj "microsd" kartici imao sam se prilike susrest s par takvih čudljivih do određenog kapaciteta zapisuju normalno pa onda ovakav slučaj kao kod tebe pa opet normalno nema ti tu spasa kupi drugu normalnu karticu ,a tu baci... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
ovdje se radilo o san disk micro sd kartici od 2 gb i htc wildfire s mobitelu inace koristim uglavnom kingston memorije za skoro sve od ddr, usb stickova i sd kartica, kad kupujem za fotic ili smartphone uvijek kupim one class 10 ova san disk nije bila class 10, nego vjerojatno class 4 znaci nema pomoci, tako sam i mislilo cudno mi samo sto je zvuk uredno zapisan, a video ovako izoblicen kako god, hvala vam na odgovoru |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ThinkPad Hunter
Datum registracije: Oct 2006
|
Kakva je reprodukcija na samom mobitelu? Jel prebacuješ stvari preko čitača kartica/kabla/ bluetootha? Probaj preformatirat karticu i onda opet slikat i snimat pa ćeš vidjet....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|