|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2013
|
![]() Posjedujem ruter koji sam dobila od prijateljice. U pitanju je NETGEAR wireless router. Laptop ga prepoznaje, signal je odlican. Medjutim problem je sto je ona sifru zaboravila, a ne mozemo pristupiti internet stranici: www.routerlogin.net , na kojoj bi mogli promijeniti password. Svi prijedlozi su dobrodosli. Unaprijed hvala!!! ![]() Zadnje izmijenjeno od: Amila. 23.11.2013. u 11:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Hvala na ispravci, amater sam sto se tice informatickih naziva, na kraju krajeva zato sam i tu. Nadam se da da ce oni koji mi znaju pomoci, prepoznati i ovakav naziv. Hvala na "lijepoj dobrodoslici" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Amila u router se trebas ulogirati tako da u browseru upises 192.168.0.1 ili 192.168.1.1. Ako username i password od routera nisu mjenjani, probaj sa username "admin" i password "password", te tamo u postavkama nadjes wireless, nekakav security i promijenis sifru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Sve probala, trazi mi username i password koji ja ne znam, jer nije taj standardni "admin" sa password-om "password" ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 24.11.2013. u 19:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
U tom slucaju trebas ga resetirati na tvornicke postavke. Obicno je negdje na routeru rupica gdje gurnes spajalicu s kojom stisnes reset gumb na jedno 5 sekundi. Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 24.11.2013. u 19:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
U međuvremenu, pogledaj naljepnicu na uređaju gdje piše oznaka / tip. Dečki te zezaju upravo zato jer nisi navela tip. Sa tom informacijom ćeš / ćemo lako naći user manual u kojem piše odgovarajuća factory reset procedura nakon čega router ima defaultne postavke. Također trebaš navesti isp / operatera, kako je šta spojeno a kako bi ti kasnije pomogli u podešavanju uređaja. PAZI: Ako se radi o adsl routeru, provjeri jel imaš negdje zapisane podatke (user / pass) za adsl konekciju, jer će nakon reseta to "nestati" iz uređaja. Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 24.11.2013. u 19:45. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|