|
![]() |
#1 |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
problemi sa DVD/RW
evo ovako, prvo sam kupio pionira 109 (RW) i pržio je dobro, ali nije mi htio čitat PC CHIPOVE dvd-ove (uopće) a na BUG-ovim mu je trebalo da pokrene instalaciju neke (ne svih!!!) igre i do 1-2 minute, onda sam tog malog k.sina reklamirao u hg-spotu (tam sam ga i kupio) i oni su ga testirali i dali nalog za zamjenu jer kao nije ispravan, i sad sam uzeo NEC nd 3540 kao zamjenu za onog pionira, i da stvar bude gora tom NEC-u treba još duplo više da pokrene te iste aplikacije na BUG-ovim dvd-ima!!! (PC-CHIP-ove također uopće ne želi očitati). primjer - zadnji bug dvd, igra battelfield2 - pokretanje instalacije - 3m24sec....na kraju on tu instalaciju pokrene i instalira, ali zašto tako dugo? puknem taj isti bug dvd u laptop (toshiba dvd) i pokrene instalaciju isti tren.. dvd je spojen prek ide kabla, na primary master (cd-rom na sek.) ne kužim? filmove vrti normalno..... jel imao itko sličnih iskustava? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
the letter
|
ja imam doma pioneer dvr-109 i radi mi besprijekorno... doduse ja svog flasham svaki puta kada izadje novi firmware. pa je mozda to. odi na necovu stranicu i pogledaj ima li mozda noviji firmware nego sto ga ti imas. svoju verziju saznas u neri (info tool). ako ima flashaj ga pa vidi sto ce ti se desiti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
kakve veze ima kakav je kabel ako spaja cd/dvd-rom?
![]() |
![]() |
#5 | |
crni pas
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|