|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Portforward rutera Dlink DSL-2640R (Optima)
Evo mučim se sa ovim sranjem već 5 dana jer mi je potrebno za seed na uTorrentu. I nikako da prizna da mi je port open iako sam sve dobro napravio sudeći prema slikama: 1, 2, 3. Pokuša sam izgasit firewall, antivirus i ostala sranja koja bi mogla radit probleme. Ima neka caka koju nisam napravio da ovo čudo proradi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ZeNgE_Tiho_Cro
Datum registracije: Feb 2008
|
Pretpostavljam optima i njihov novi sustav IP dodjele. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Možeš malo konkretnije odgovorit? Jel ih trebam zvat da mi srede ovo? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ZeNgE_Tiho_Cro
Datum registracije: Feb 2008
|
Pa nemogu se sad sjetit izraza za taj sistem, no uglavnom trpaju hrpu klijenata na neki ip. Uglavnom može se nazvat i naručiti da ti daju ip kak spada. Mora se obrazložit neki k. zašto. Naravno ip kakav je bio do sada, ne mislim na ništa fixno ili da se doplaćuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja sam prije koji mjesec razbijao glavu sa portforwardom na Optimi. Da skratim. Na thr webu mi daje crveni krizic (nisam spojiv). µTorrent mi daje zuti trokutic (problem with connection), ALI, torrenti mi rade i nigdje nisam dobio warning ili ban. Upload normalno ide unatoc svim upozorenjima. ![]() Web = ![]() µTorrent = ![]() Seed = ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
Jel mi moš reć šta točno da im kažem u službi za korisnike da mi srede ovo? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
lar~
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Evo zvao sam i ženska mi kaže da ne drže podršku za ovu vrstu problema i rekla mi je da im mail pošaljem. ![]() Edit: Poslao mail, na mailu mi rekli da im pismeno pošaljem potpisani zahtjev, danas gledam i vidim da je port otvoren iako mi je opet na uTorrentu nespojiv... Zadnje izmijenjeno od: RaWeN. 21.09.2013. u 22:26. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|