|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
CoD2 geek
Datum registracije: Nov 2012
|
koju igru igrati
Evo ovako posto sam cijelo vrijeme igrao call of duty 2/4 uglavnom potrosio preko 6000 sati igranja. Sada zelim prec na nesto drugo jer ovo je stvarno propala stvar mada je propala nakon 3 godine ali sada je definitivno odkada nema clanbase pa svaki klinac moze uzet hax i ubijat me kao da danas poceo igrat. Uglavnom zanima me neka igrica koja se bas aktivno igra i da se moze igrat kao klan.Uzeo bi orginal a sada mi glupo recimo baciti 200kn na bf4 a neznam jel to to. Gledao sam cs go ali mi nekako ne lezi neznam zasto. Uzeo bi neku igru i da dam za key 200kn ali da znam da nece za 2-3 tjedna prestat se igrat. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
probaj americas army prooving grounds, još je beta verzija...igra je besplatna i nije toliko loša, pa možda ti se i svidi, bude ekipe sa Balkana ![]() skineš si je preko steama |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Ako si na racunalu,jos uvijek se Modern Warfare 2 igra mp ili BF3,ako te zanima RPG onda probaj Lineage Za konzole GTA V ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
Soldat ![]()
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2011
|
Sve to vec pomalo umire. Sve prelazi na novije naslove. Ako ti se ne sviđa CS onda ti ostaju jedino COD i BF. Ostalo nije nešto ludo kompetitivno(sjecam se "starih" CoD2 dana kad smo svaki dan imalo po 3-4 wara i bila nasa duznost da tu budemo za clan ). Za AA:PG treba jos vidjeti, beta i te spike.Ako ne trazis FPS onda imas hrpu MMOa, MOBA i ostalih. Od MOBA imas Dotu2, LoL, Smite koji je sad tek u open beti, HoN, itd. Ako nisi dosad prije igrao neki MMO nemoj jer ces nabiti 10 000 sati u roku mjesec dana, ali ako te bas zanima pogledaj Guild Wars 2, WoW, Rift, Lineage 2, itd, pa koji ti se svidi. ![]() Zadnje izmijenjeno od: newyxX. 25.01.2014. u 09:22. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
CoD2 geek
|
i wowa imam 5000 sati igranja tako da necu ni to vise. A igra mi se neka pucacina ali ocito nista nema sicno kao cod2 i cod4.Prije sam igrao bf2 ali nije bas bilo klanova |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2011
|
A slusaj, najbolja clanbase igra danas je CS otkad je clanbase izumro u CODu. Ovi novi codovi nisu vrijedni spomena. I zaboravio sam ti spomeuti Armu i DayZ. ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#13 |
|
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
CoD2 geek
|
kao sta sam rekao cs mi ne lezi. Prije davno sam igrao enemy territory to mi je bila vrh igrica samo je bio problem imao sam onaj pistavac od interneta pa je bilo zakon ako sam imao 300ping I na kraju pokupio onaj virus di mi je nabilo 7000kn racuna Enemy territory je prije bio zakon samo sta kada danas nije aktivan vise |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#16 |
|
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Nemas bas previse izbora. Mislim da je cs:go trenutno top igra sta se competitive fps-a tice, matchmaking sustav je super napravljen i ako imas par frendsona da to perete skupa, nema boljeg od toga. Pretpostavljam da ti ne pase zbog navika iz coda, i potpuno drukcijeg(boljeg :P) sistema pucanja sta se tice recoila, stutter stepa, koristenja smokea, flasha itd. ali ja imam par kolega koji su sad na bozicnoj akciji uzeli cs:go a takoder su stari cod2 playeri(sa cb-a popularne zlemajke) i ekipa se malo potrudila i u manje od misec dana su dogurali do master guardian elite (mid+ rank). Malo je bilo frustrirajuce u pocetku ali uz nasu pomoc su uspjesno presli i sad peremo to svakodnevno, tako da ti je moj savjet da das malo truda i go for it, ic ce to s vremenom. ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ninja
Datum registracije: Oct 2013
|
Definitivno preporuka za CS.. ali ako ti ne leži onda nezz.. pokusaj sa planetside 2, warframe, definitvno sa battlefield bc2 ili quake live ( trenutacno svi moji iz team-a visimo na quake-u... malo odmora od csgo-a.. ) |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
BF3,4 i bilo koji CoD nastavak mozes slobodno prekrizit (IMHO je sve to isto smece a igraju 99% klinci kojima mama i tata imaju love... cast iznimkama) Planet Side 2 mi je bio OK, pogotovo ako imas dobar team i te sheme. AA Proving Grounds je daleko bolji od 3 ali losiji od 2 - solidan za igrat sa par frendova, obavezno 6 vs 6 (HC mozda?) |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Drago mi je da još netko preporuča AA...kada se sjetim studentskih dana, dana i noći provedenih uz AA 2 i koliko sam ekipe navukao na tu igru...te godine je barem četvrtina muške populacije studentskog doma otreslo godinu ![]() priznajem dvojka je bila odlična, ali meni niti ovaj nastavak nije loš...Imam battlefield 3 i 4 i ne igram ih baš, sigurno 2 tjedna da nisam pokrenio BF4...u posljednje vrijeme udaram po Americas Army proving grounds sa kolegama i kumom i super je igra, a besplatna, obićno igramo na mapi od 24 igraca...nema nikakvih fancy vozila/aviona/čamaca/brodova, nabrijavanja oružja...u izborniku ima samo par pušaka, pištolj, granata, smoke, flash...pošto je beta verzija ne znam hoće li kasnije ubacivati još štogod...igra nije pretjerano zahtjevna, laptop sa i3 procesorom i GT540 je vrti bez problema na 1600 rezi i medium postavkama, tako da oni koji imaju slabiji/stariji hardware mogu bez problema igrati... |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Army Rage ![]() 2 svj. rat besplatno, fora za ubit vrijeme s drugim igračima svijeta |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|