|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Run problem
na run->regedit mi ispise sljedece "C:\WINDOWS\system32\regedit.com The NTVDM CPU has encountered an illegal instruction CS:0f78 IP:001d OP:ff ff ff ff ff Chose Close to terminate the application." za run->cmd C:\WINDOWS\system32\regedit.com The NTVDM CPU has encountered an illegal instruction CS:0f40 IP0171 OP:0f 02 02 07 2e Chose Close to terminate the application." Win je star samo tri dana, cista instalacija bez ikakvih drugih problema, samo driveri i osnovni programi! Jel ima netko neku ideju?
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ako ništa drugo ne upali probaj ovo: Start, run, upiši "sfc /scannow" i pripremi CD od Windowsa, to će ti zamjeniti sistemske fajlove. Nisam odgovoran za bilo kakvu štetu! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
regedit.com... koje windowse ti imaš? na XPu ima samo regedit.exe. ovaj error izgleda kao da regedit.com želi pristupiti dijelu memorije za koji nema dozvolu pristupa. windowsi NTVDMu ne dopuštaju izravan rad s hardverom i memorijom. NTVDM (NT Vistual DOS Machine) je win16 podsistem koji windowsima NT omogućava izvođenje 16 bitnih aplikacija koje tako misle da se izvode u DOSu ili win3x. nikako mi nije jasan ovaj "regedit.com"... :confused: jedini puta kada sam na XPu imao posla s regedit.com je kada sam kopiju regedit.exe preimenovao u regedit.com. imal sam trojana koji je blokirao izvođenje regedit.exe, ali sam s regedit.com pokrenuo registry editor i počistio ga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Win xp pro SP2 imao sam mali problem pri instalaciji naime nvidia driveri 5.10 su cini se pravili problem nakon restarta proces services je tjeraoproc 99% nakon sto sam sklonio drivere i instalirao ponovo bez ide drivera bilo je ok
![]() |
#6 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
probaj u start - run napisat regedit.exe ovo je moguce neki virus koji se nalazi u datoteci regedit.com koja je podmetnuta kako bi se virus pokrenija
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
na XPu datoteka "regedit.com" ne postoji ukoliko ga ne kreira ili virus ili korisnik. što se tiče task managera ( X:\windows\system32\taskmgr.exe ), hrpa virusa blokira njegovo pokretanje, kao i pokretanje registry editora. bootaj u safe mode, provjeri da li možeš pokrenuti task manager i registry editor, a kad si već tamo - izvrti antivirus da ti proskenira komp. e da, prije nego to napraviš, misliš li da bi ikako mogao smanjiti signature? u pixelima kao i u kilobajtima. hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
avast je nasao tri virusa win32 ![]() win32:adware-gen win32:vibpack nakon ciscenja je proradio taskmenager ali cmd i regedit jos uvijek pokrecu .com izgleda ce biti repair
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |||||||||||||
Premium
|
Citiraj:
ocistija je sistem antivirusom i sada moze pokrenit task manager prije nije moga
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
kontam da mi je neki virus napravio sra...
![]() |
![]() |
#15 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||||||||||
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#18 | |||||||||||||
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
rjesio sam problem ponovo sam instalirao win BTW Administratori forum ima trojanca po imenu BV:PT avast mi blokira uvaj post
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|