|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
(riješeno) Trzanje u igrama i premali rezultat u 3D Mark testu
Iman problem sa trzanjen u igrama.Postavke grafike u igrama drzin stalno isto podesene.Trenutni driveri koje drzin su verzija 334.89.Prilikon izvodenja 3D Mark testa isto je vidljivo dosta trzanja i zato je rezultat manji nego sta san prije ima(Fire strike 5055 bodova iman sad).Skenira san kompjuter sa antivirusnin programon(Avast) i nije naslo viruse.Napravija san i memtest(2 passa) i nije naslo nikakve greske memorije.Nakon jednog izvodenja 3D Mark testa pojavija mi se plavi ekran.Onda san vrtija prime 95 test da nije mozda do procesora,ali nije se rusija sistem.Proba san vise verzija drivera i uvik se javlja isti problem.Konfiguracija je iz Moj komp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Kakve su ti temperature grafa, vidim da je SLI u pitanju? Moguce da se grafe pregrijavaju pa throttlaju... a i SLI sam po sebi moze imati musica. Ako su temp u nekim normalnim granicama, mozda bi frisko instalirani win i najnoviji driveri mogli rijesiti problem. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Temperature grafickih bez opterecenja su 33 i 32 stupnja.Nakon Furmark burn in testa(drza san sat vrimena) temperature su jedna graficka 78 stupnjeva,a druga 64 stupnja.Stavija san i nove drivere verzija 335.23 i opet iman istu situaciju bez poboljsanja.Cak mi je sad i gore jer ne mogu uopce dignit Battlefield 3 i Catzilla benchmark,a prije san moga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Mora san instalirat ponovo Windows sistem,jer drukcije nisan moga rjesit problem.Sad je sve u redu i problem je rjesen. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|