|
![]() |
#1 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
(riješeno) Laptop se gasi pri paljenju
Radi se o prastarom laptopu samsung vm8000. Zamjenio sam mu pastu termalnu bila je suha ko barut pa se gasio i ja reko ma sigurno zbog cpu temp. i vrlo vjerovatno i je i zamjenim ja i super radi on. I kad sam instaliro winXP i podesio sve izvuko sam ga iz struje preko noći da nije bezveze spojen (baterija odavno dead) i sutra ga idem upalit kad ono bios se resetiro reko ah baterija otišla, i ništa naručio ja sa ebaya baterije nove iste i zamjenio i sad se laptop više ne želi upalit. Znači sitsnem gumb za paljenje svijetli oko njega zeleno i čuje se vent od procesora sekundu i pol i ugasi se i toe to, dalje njema ništa. Probao sam zamjenit slotove od memorije jer ima jednu od 128 i jednu od 256mb i dalje isto i ne znam ostao sam bez ideje šta da sljedeće radim pa ako netko ima kakvu ideju nek predloži, tnx. EDIT: Rastavio sam ga cijelog jedino mi je ta opcija ostala i sad je proradio, al mu kućište ili nešto vezano uz to od baterije na matičnoj je crklo i ne želi zapamtit postavke bios-a. Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 07.07.2013. u 10:03. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|