|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2013
|
Instalacija Windowsa 7 x64 sa x86
Dakle imam sljedeci problem kod instalacije Windowsa 7 -64 bit verzijom: Kad ubacim DVD od windowsa i bootam ga primarno iz biosa izgleda da ga komp uopce ne prepoznaje... tocnije pocne mi sa ucitavanjem (Instaling Windows loading) i nakon tog loadinga mi ude u DVD ali mi bude samo plawa windows 7 pozadina sa strelicom misa, znaci bez ikakvih opcija da mogu odabrat i bez icega... probo sam cekat nekih 5 min oce li se sto pojaviti ili dogoditi i 0 bodova...jedina opcija mi je da restartam komp pomocu reset botuna na kucistu Zatim sam iso ucitat DVD preko windowsa normalno ali mi izbacuje sljedeci error: " The version of this file is not compatible with the version of Windows you're running. Check your computer's system information to see whether you need an x86(32-bit) or x64(64-bit) version of the program, and then contact the software publisher"... dakle nece mi niti ucitat preko windowsa, a problem nije do DVD-a jer sam vec dvije verzije 64-bitnih Windowsa 7 probao i na obe mi javlja isto... Kako se moze rijesit ovaj problem, ako je neko imo isto iskustvo? :/ Trenutno imam Windows 7 32-bit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ako su važni podaci spremljeni na sigurno onda format > install, vjerojatno ima još metoda al ova je najbrža. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2013
|
Ako bi napravio format, mogu li formatirat samo C particiju na kojoj se nalaze windowsi i programi , a bez da diram D particiju na kojoj su podaci, slike, itd? Tj mogu li stavit 64-bit verziju bez da radim backup podataka sa te D particije, ako cu radit clean install samo na toj C particiji ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Da možeš ali dobro pazi koju particiju formatiraš. Ne mali broj puta sam čuo kako su korisnici formatirali podatkovnu particiju umjesto sistemske u setup.u. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|