|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Samsung 959NF -problemi!!
Doticni monitor je star 3 mjeseca. Od samg pocetka slika zna treperiti. To treperenje izgleda odprilike kao kada bi podesili opciju "moire" na maximum. Nema pravila kada ce se ovo pojaviti...jednostavno pocne i traje dok se ne ugasi.Zvuci blesavo ali tako je. Slika kadkad zna divljati i po sat vremena i nije ugodno buljit u monitor kojemu slika titra. Evo ...upravo pocinje...pocinje titrati (dok ovo pisem) ....ne znam dali je monitor neispravan al ovo strasno iritira i smeta. da... i kada je u stand by-u cuje se trafo (mislim da je trafo) kako zuji. Pomoc.
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Zujanje VF trafa na Zamzungu je više feature te firme a manje nekakav kvar ![]() Ali za ovo treperenje bi ga trebao odfurati u servis. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Problem je u tome sto je monitor iz linksa (zg) a ja sam iz vinkovaca. e sad ja njega moram slat postom njima nazad pa plati prijevoz pa dok to dodje ....joj... Jezim se od reklamacije ![]() al nema mi druge morac cu nesto poduzet jer ne zelim da mi oci iscure nakon godine dana koristenja ovog monitora.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|