|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2013
|
TP Link TL-WA701ND - Repeater Mode
Pozdrav svima, ovaj repeater TP Link TL-WA701ND mi već nekoliko tjedana zadaje pravu glavobolju. Nikako da proradi kako treba. Kupio sam ga kako bi mi proširio domet WLana. Stvar je slijedeća: Glavni router je Vip-ov Huawei HG530u i on radi odlično. TP Link mi služi kao repeater. Tako sam ga i posložio, sve po uputama. Znači dodijelio mu isti SSID, isključio DHCP, postavio istu zaštitu itd. On prima signal od Huawei-ja i to je OK. Sa Iphonom se bez problema spojim na TP Link i preko njega surfam ali preko Laptopa nikako. Problem nastaje kad se Laptop nalazi na mjestu gdje hvata signal od oba i onda poludi i neće na internet nikako. Čim ugasim TP Link, sve 5. Imam WIN7. Ima li neko dobar savjet kako da rješim stvar i ustabilim TP Link. Može li se na primjer Laptop ili Computer podesiti tako da se spaja samo na jedan i nehvata signal ovog drugog. Jer mislim da je tu problem što on signal malo prima s jednag pa onda sa drugog. Kako to fiksirati? Molim pomoć. Hvala unaprijed Darko |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
zašto bi morali imati isti ssid? to je ime mreže i može biti različito na repeateru! promjeni ime ssida na tplinku i probaj! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
probaj se igrat sa roaming sensitivity postavkama od mrežne kartice ako želiš imati isti SSID: http://science.opposingviews.com/inc...ter-17048.html |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|