Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.05.2013., 16:37   #1
bruno915
Registered User

Datum registracije: May 2013
Sistem ne prepoznaje nijedan hardware - help!!

Kao prvo pozz svima!

Dakle situacija je slijedeća...Kao i mnogi drugi ovih dana pobrao sam policijski virus. Ubrzo na internetu našao rješenje kako ga maknuti i sve ok. Nakon tjedan dana se opet pojavio i tada sam detaljnijim skeniranjem vidio da se virus ukorjenio posvuda te koristim TROJAN KILLER kako bi ga maknuo. E sad, trojan killer mi preporuča što da radim i ja stišćem samo OK i tu nastaju problemi. Sistem se normalno diže, nema više tog virusa no sada mi kompjuter ne preoznaje više nijedan hardware!! Nemam zvuk, ne mogu koristiti tipkovnicu (dok je mogu recimo i dalje koristiti prije podizanja windowsa za bootanje, bios itd), nemam CD-rom više itd. Kada odem na moje uređaje piše da upravljački programi nisu instalirani za određenu jedinicu. Kompjuter uopće ne prikazuje koje uređaje imam (ne piše ime audio devicea npr).
Što mi je činiti? jel netko imao takvu situaciju. Očito sam trojan killerom pogasio neke funkcije no nemam pojma koje. Help anyone?
bruno915 je offline   Reply With Quote
Staro 18.05.2013., 16:39   #2
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Instaliraj winse nanovo. Ako trebaš spašavati podatke, digni neki live Linux ili izvadi hard i priključi ga na neki drugi komp.
Oglas

Oglas
Staro 19.05.2013., 21:05   #3
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Pretpostavljam da nemožeš koristit USB tipkovnicu a miš je sa zelenim krajem i moš ga koristit jer si ušao u Divice manager
Vrlo je moguće da ti se isključio plugandplay servis u windowsima, uključi iz starta onscreen keyboard, u Start>Run upiši msconfig i u Startup selection odaberi Normal startup, ukoliko on nije uključen.

Iako bi bilo bolje kako je kolega rekao, reinstall windowsa, a za spašavanje podataka, moš i stavit Hiren Boot CD na stick i tako spasit podatke prije reinstalacije
OuttaControl je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno