|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Sistem ne prepoznaje nijedan hardware - help!!
Kao prvo pozz svima ![]() Dakle situacija je slijedeća...Kao i mnogi drugi ovih dana pobrao sam policijski virus. Ubrzo na internetu našao rješenje kako ga maknuti i sve ok. Nakon tjedan dana se opet pojavio i tada sam detaljnijim skeniranjem vidio da se virus ukorjenio posvuda te koristim TROJAN KILLER kako bi ga maknuo. E sad, trojan killer mi preporuča što da radim i ja stišćem samo OK i tu nastaju problemi ![]() Što mi je činiti? jel netko imao takvu situaciju. Očito sam trojan killerom pogasio neke funkcije no nemam pojma koje. Help anyone? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Instaliraj winse nanovo. Ako trebaš spašavati podatke, digni neki live Linux ili izvadi hard i priključi ga na neki drugi komp.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Pretpostavljam da nemožeš koristit USB tipkovnicu a miš je sa zelenim krajem i moš ga koristit jer si ušao u Divice manager Vrlo je moguće da ti se isključio plugandplay servis u windowsima, uključi iz starta onscreen keyboard, u Start>Run upiši msconfig i u Startup selection odaberi Normal startup, ukoliko on nije uključen. Iako bi bilo bolje kako je kolega rekao, reinstall windowsa, a za spašavanje podataka, moš i stavit Hiren Boot CD na stick i tako spasit podatke prije reinstalacije |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|