|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
Nvidia gtx 260 oc edition pomoć
U zadnjih 2-3 tjedna mi se događaju čudne stvari kao npr. čudne točkice mi se stvore na monitoru.... i to uvijek kad igram neku igricu inače kad ne igram onda nikad.... I primjetio sam kad igram zahtijevniju igricu onda če se smrznut za 1-5 minuta igranja a kad igram npr gta san andreas onda nakon jedno 1-2 sata. A i nemogu vijerovat da mi gta san andreas lagga na ovoj grafičkoj! ![]() Evo uspio sam slikat pa valjda se nešto vidi.... Uglavnom kada se smrzne bude tako par sekundi zvuk se smrzne isto i pušta čudne zvukove a onda nakon tih par sekundi nema više slike a zvuk opet počne normalno radit.... ![]() ![]() da da znam trebao sam smanjit sliku al ajde neka bude ovako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Game Collector
Datum registracije: Jun 2010
|
Meni to smrdi na pregrijavanje. Provjeri temperature i po potrebi očisti od prašine i zamjeni pastu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
Imala je problema sa pregrijavanjem pogotovo na miafiji 2 kad bi bila vruča neopisivo bi bio velik lag a kad se ohladi ispod 39 stupnjeva ide glatko ali mi je čudno pastu sam promijenio ima koji mjesec očistio sam je bio tada isto a u vezi temperature ona je uvijek bila vruča čak je bila prešla i 100 stupnjeva ali mi se ovo nije dešavalo... do nekih 1-2 tjedna. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|