|
![]() |
#2 | |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
Re: Spojiti ADSL LAN modem na AP-router
Citiraj:
sta imas od opreme AP i DSL modem? hoces da se jedan kompjuter spaja bezicno putem PPPoE veze ili imas AP i DSL router, pa hoces da cjela mreza ide bezicno preko routera... nije mi jasno pitanje, mislim da je ovo vec 2-3x da postavljas isto pitanje samo preformulirano, stvarno neznam u cemu je problem... spoji i probaj...
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Nisu to bila ista pitanja. Prvo je bilo pitanje u vezi siemens routera i wline ap-a,nisu htjeli radit zajedno i to sam napokon rijesio, drugo je bilo pitanje zasto ne radi siemens router sa ap-routerom u wds modu i to sam rijesio. Ovo je pitanje dali li ericsson ili siemens ethernet modem moze raditi sa AP-om. Jer ih nisam uspio srediti da rade zajedno. Najlakse je uzeti opremu koju svi vec imaju i napraviti ono sto i svi ali ja nemam opremu ko i svi i zato me sve to zeza. Nemoramo svi imati linksys ili d-link. Citiraj:
A u svakom postu postoji pitanje " Da li se moze....." tako da znam da li se uopce moze nesto ili ne. Moje pitanje je bilo.: Dali mogu na,recimo,ericsson eth modem iz t-coma spojit wline 4000 ili 4500 ap i da preko njega spojim frenda na net? Da nisam vise/manje noob u tome ,ne bih postavio to pitanje. Hvala unaprijed. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
do you speak it?
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Hvala na odgovoru. Eh sad,jos sitnica i to je to. Ovaj 4000 je AP ROUTER. Nema adsl u sebi. Da li mozemo preko ovog 4000 zajedno na net? Ako ne,za sta mu sluzi routing mode ako nema adsl ulaz? Hvala unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
do you speak it?
|
Citiraj:
daj slikaj ga sa strane na kojoj se nalaze portovi, pa postaj sliku, onda cu ti moci tocnije reci sta ti treba i kako to napraviti...
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Nema na sebi nista osim 2 lan porta i uticnicu za struju. ma nema veze...iskoristim ga kao AP i to je to. Hvala na pomoci. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|