|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2013
|
(riješeno) Usporen kompjuter i zvuk prekida i krči
Evo ovako da objasnim kako je to nastalo: Prekjučer sam išo surfat i uvijek idem po jednim te istim stranicama (većinom vijesti,faks,forum itd. ) i u Operi sam otvorio osam devet kartica odjednom i najednom je došao čudan zvuk iz kućišta kao da je nešto puklo i upalila se crvena lampica na kućištu također te zvuk kao da usporava odnosno nešto prebacuje. Nakon toga restartirao sam kompjuter i opet isto,onda sam ga isključio iz struje i opet uključio i tada je jedno vrijeme bilo ok. Ali sada treba sustavu 15 min da se podigne i krene normalno radit,a zvuk šteka,prekida i trokira. Provjerio sam startup i tamo mi se samo podiže avast i malware tako da nije start opterećen. Skenirao sam kompjuter sa Malwareom,Avastom,TUne Up Utilities,Ccleaner,Speedy PC PRO i nije ništa našlo od virusa. Pomagajte ljudi šta bi moglo biti,formatiranje mi je zadnja opcija pošto baš pišem diplomski rad. Hvala unaprijed ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koji komp? Ispuni Moj komp. Otvori kutiju i vidi da li su svi kondenzatori na broju. Imam osjećaj da je jedan pukao k'o kokica. Skini Hiren's Boot CD i istestiraj sve komponente - ram, disk, grafu,...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2013
|
Amd Athlon 64 Processor 3200+ 2.00 GHZ 1GB RAM Inače je xp home edition sp2 Probat cu s ovim što si rekao Boot vidjet (šta konkretno on radi i kako mi može pomoći) a kućište mi se neda otvarat jer ionako se ne kužim u to što se hardvera tiče. Zaboravio sam napomenut da sam jučer frendu prebacio neke filmove na njegov prijednosni hard disk,on je došao doma i nakon šta je stavio hard pojavio mu se isti problem znači usporilo mu komp i zvuk počeo trokirat strašno. Jel moguće da je to virus,ponavljam provjeravo sam gore sa par programa i ništa nije našlo. Evo rješeno,nije bio nikakav virus niti hardware,trebalo je windowse podići samo i sad super radi.Očito se bio driver poremetio ili nešto. Može close ![]() Zadnje izmijenjeno od: nino. 06.04.2013. u 12:48. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|