Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 05.04.2013., 09:22   #1
Sanjo00
Registered User

Datum registracije: Mar 2013
(riješeno) Usporen kompjuter i zvuk prekida i krči

Evo ovako da objasnim kako je to nastalo:

Prekjučer sam išo surfat i uvijek idem po jednim te istim stranicama (većinom vijesti,faks,forum itd. ) i u Operi sam otvorio osam devet kartica odjednom i najednom je došao čudan zvuk iz kućišta kao da je nešto puklo i upalila se crvena lampica na kućištu također te zvuk kao da usporava odnosno nešto prebacuje. Nakon toga restartirao sam kompjuter i opet isto,onda sam ga isključio iz struje i opet uključio i tada je jedno vrijeme bilo ok. Ali sada treba sustavu 15 min da se podigne i krene normalno radit,a zvuk šteka,prekida i trokira.
Provjerio sam startup i tamo mi se samo podiže avast i malware tako da nije start opterećen.
Skenirao sam kompjuter sa Malwareom,Avastom,TUne Up Utilities,Ccleaner,Speedy PC PRO i nije ništa našlo od virusa.
Pomagajte ljudi šta bi moglo biti,formatiranje mi je zadnja opcija pošto baš pišem diplomski rad. Hvala unaprijed
Sanjo00 je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2013., 09:25   #2
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Koji komp? Ispuni Moj komp.
Otvori kutiju i vidi da li su svi kondenzatori na broju. Imam osjećaj da je jedan pukao k'o kokica.
Skini Hiren's Boot CD i istestiraj sve komponente - ram, disk, grafu,...
Oglas

Oglas
Staro 06.04.2013., 12:07   #3
Sanjo00
Registered User

Datum registracije: Mar 2013
Amd Athlon 64 Processor
3200+
2.00 GHZ 1GB RAM
Inače je xp home edition sp2

Probat cu s ovim što si rekao Boot vidjet (šta konkretno on radi i kako mi može pomoći)
a kućište mi se neda otvarat jer ionako se ne kužim u to što se hardvera tiče.

Zaboravio sam napomenut da sam jučer frendu prebacio neke filmove na njegov prijednosni hard disk,on je došao doma i nakon šta je stavio hard pojavio mu se isti problem znači usporilo mu komp i zvuk počeo trokirat strašno.
Jel moguće da je to virus,ponavljam provjeravo sam gore sa par programa i ništa nije našlo.

Evo rješeno,nije bio nikakav virus niti hardware,trebalo je windowse podići samo i sad super radi.Očito se bio driver poremetio ili nešto. Može close

Zadnje izmijenjeno od: nino. 06.04.2013. u 12:48.
Sanjo00 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno