|
![]() |
#1 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Spor wifi net nakon reinstalacije windowsa
Laptop je stariji IBM T42. Bio je usporen te sam išao osvježit malo windowse. Jedva nekako sam našao drivere i ne znam jeli to razlog sporog interneta na wifi-u jer ne znam baš jesu li driveri original. Probao sam se bežično spojit i kod sebe i kod susjeda i internet je užasno spor, a preko žice ide normalno sve. Prije reinstalacije windowsa je internet bilo normalno brz. Zna li itko u čemu bi mogao biti problem i riješenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Neznam kak je to moguće, ali instalirao si drivere za modem i sve? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Mirko, a ne Harry
|
Ako misliš na wifi karticu da jesam. Iako sam skinuo neki žnj driver jer nisam mogao pronaći po imenu kartice matična ju je očitala i normalno se pojavila dolje desno nakon restarta i spojio sam se na net. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Čitam sve ovo i mislim se odakle je ovaj ispao ? ![]() Ako je itko uredan sa supportom i podrškom te downloadom omda je to IBM a pogotovo za stare serije kao navedeni T42. Neće sam da se nađe > http://support.lenovo.com/en_US/deta...cID=MIGR-55386 Prije samog reinstalla kojeg si trebao odraditi po odavno poznatom rasporedu valjda si utvrdio / trebao si znati koji hw imaš u laptopu. Ako i dalje ne znaš koju wireless karticu imaš onda "otkriješ" po Device ID, o čemu smo govorili xyz puta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Mirko, a ne Harry
|
S te stranice sam skidao drivere i svi su radili osim za wireless i lan karticu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|