|
![]() |
#1 |
iVar
Datum registracije: Nov 2009
|
Komp zamrzne nakon paljenja
Pozdrav ljudi imam neki ludi problem koji me vec neko vrijeme muči... Vec prije jedno mjesec dana komp mi poceo izbacivati BSOD (memory_managment) svako malo (2-3)na dan,al pošto Božicć nova godina,poso nikako nisam stigao rjesivati stvar,reko garant je sistav rikno ima 2 godine kako nisam dizao (win 7 64bit) Nist dignem novi win,kad kom pocme mrznut nakon podizanja win i opet izbaciva BSOD.Nist idem gledat sta je riknulo proteram HD tune sve diskove OK,grafu na Furmark ok,Memtest stavim i vidim da je jedna od četiri pločice osla (izbaciva greske) nista nju izbacim ostale ponovo provjerim i slotove takodjer izspravni. E sad 3 put dignem sustav,stavim najnovije drivere,svi hdd formatirani cisti ko suze,al džaba opet čim se sustav digne komp se nakon 1-2 minute jednostavno smrzne. Sta tu jos ima nevaljat il kako da rijesim ovo cudo (za mene)? Konfiguracija je pod moj komp!
![]() |
#2 |
iVar
|
Sta ljudi niko nema ideje?ajde nesto hića mi je,ako nista da nosim odma u servis... BIOS je flash-a,driveri najnoviji...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
I.H.S.V.
Datum registracije: Feb 2008
|
Po opisu problema rekao bi da nešto sa memorijom nevalja. Ajde probaj ako već nisi, umetni samo jedan keks memorije pa testiraj i onda samo dodaješ druge... Zadnje izmijenjeno od: yakob22. 09.01.2013. u 15:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Memorija je u pitanju. Sve izvadi i pikaj jednu po jednu pa gledaj.. kako imaš kekse? 2x2 ili nekako drugi raspored? Na matičnoj svi slotovi su ti iste boje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
iVar
|
Imam 4 plocice od 2 gb jednu po jednu sam testirao u memtestu,i vidio kako jedna nevalja te sam nju izbacio..ali problem i dalje isti imam dva zelena i dva ljubicasta slota Edit:sta me kolje u safe modu radi normalno tj nemrzne
Zadnje izmijenjeno od: Luce. 09.01.2013. u 13:07. Razlog: Edit |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
|