Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 26.12.2012., 08:39   #1
Brzi Picek
Premium
Moj komp

Brzi Picek's Avatar

Datum registracije: Nov 2011
SSD problemi

Uzeo sam OCZ Vertex 3 60GB i 128GB , pri digao Win7 bez problema u Native IDE za POS kasu

No s drugim PC-om problemi, a nisam siguran dal je neispravan jer sam uspio prekopirati ga i pokrenuti na tom POS PC-u i radio je , no drugi dan nije bio od volje .

Sljed događaja:
1. stavljam u stolni PC podesim na ACHI i pokrenem instalaciju WIN7 x64 bez ikakvih problema , pita ono kako želim i na koji disk i idem dalje
2. ogladnio i odem van što pregristi kada se vratim Write error u tom stilu , kao nije mogao formatirati disk što mi je malo bilo i u pokretanju čudno jer je malo predugo trajalo da prebaci fajlove na disk pa sam otišao van nisam imao živaca čekati
3. probam opet, nema šansi
4. PCBSD ne prolazi
5.Linuxi par đistri ne prolazi

uvjek isti error da nemože pisati

6. probam Wipe diska, neda , error
7. pomislim napraviti update sa 2.15 ma 2.25 FW , dakako nema šanse iako prepozna disk

Jel to konačno neispravan SSD ili ima još neki način osim popravak valjkom , jer nisam baš na ti s tim novim igračkama pa da ne ispadne da reklamiram disk koji je možda moguće spasiti

dakako disk je čekao mjesec dana dok nisam imao vremena sastaviti pa nema vračanje u roku 7 dana i slično .

Svaka pomoć dobro došla mer bliži se 1.1 2013 , a meni osim kase neradi glavni PC što nije nikako dobro
Brzi Picek je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno