|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
Problem sa pristupom na chat preko LAN-a!!
Pozdrav!! Imam problem sa pristupom na chat preko LAN-a...da objasnim o cemu se radi. Dakle imam Win2k3 na kojemu je aDSL veza na share preko mreze....a sestra ima stariji komp (466 mhz) na kojemu su Win98se...e sad problem je u tome sto ona ne moze uopce na net ako ne koristim neki proxy program...pa sam instalirao kod sebe CCProxy i kod nje sve nastimao i sada moze na net..ali sad ima taj problem da ne moze prostipiti Iskon chatu...ima instaliranu Javu ali ne ide...kada direktno spojim aDSL uređaj na njen komp onda sve stima, a ovako preko mreze nista! Ako netko zna kako podesiti ta dva OS (2k3 i 98se) da ne moram koristiti proxy onda super...ako ne onda samo kako mogu rijesiti taj problem da sestra moze na chat preko mreze?
CPU AMD Athlon XP 1700+ @ 1470 mhz MBO EPoX 8K9AI Kingmax 768 MB DDR, PC2600 VGA Albatron GF 6600GT @ 500/900 HDD Maxtor 40 GB, 2 cache CD-ROM LG 52x, DVD-ROM Asus 8x, DVD-RW Nec ND-3520 LG 700S 17" Logitech HR UltraX Flat Desktop Logitech MX518 Genius Wood 5.1 Speakers GoldenPower 400W Thermaltake Shark, VA7000SWA |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|