|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2005
|
Problem s mrezom?
E ovako, imam provuchen kabal preko tavana iz jedne sobe do druge sobe ne katu. Poshto imam ADSL, kupio sam si i ruoter i sad htio bi da svi mogu na net. Ova dva kompa shta su u istoj sobi i koji imaju kabal do max 2m rade bez problema dok ovaj trechi komp nikako da ga spojim. Switch kablove sam sam radio i preko testera ovaj kabal shta ide perko tavana nema greshaka, ali kada ga spojim na router samo blinka lampica, a na kompu kaze network cable unpluged i mrezna uopche ne svijetli. Mrezna kartica radi, isprobano je. U chemu je moguchi problem???? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Brijem da je problem u kabelu. Ok kuzim da je tester rekao ok no... Da budes siguran 1. Spoi u neki drugi port na routeru. 2. Spoi sa nekim drugim kabelom. P.s. Ovo pod dva napravi (ako je moguce) tako da kabel spois u taj komp koji je dva metra od switcha ili da posudis novi kabel od frenda i probas. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2005
|
Probavo sam ushtekavat u druge portova, ali ista stvar. A ovo drugo chu morat prenjet komp pa probat, jer mi do tog kompa kabal ide preko tavana, i ima nekih 30-40m kabla. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|