|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
(riješeno) Instalacija kamere na Lenovo 3000 N100
Evo 4 sata pokusavam osposobit glupu kameru na Lenovo n100 3000 ... frend ciji je komp, kaze da je kamera prestala radit, nema pojma zasto, ja retpostavljam da je zato jer je instalirao SP3 na XP, a na par mjesta na pojima sam naso driver pise da su driveri kompatibilni samo sa XP2... i tako, poskido sam miljun drivera,jer sam naso dosta tema sa slicnim problelmom koji su me vodili na razlicite linkove, sa milijun stranica, i nista, jednostavno nikako da proradi... ne znam vise sta napravit... pokusao sam i sa softwareima koji sami traze update drivera i instaliraju ih(DriverGenius) ali nije bilo uspijeha... sta da radim, poludit cu vise, ne mogu vjerovat da me ta idiotaija toliko zajeb!! Nemoguce da ne postoji driver koji je kompatibilan, ja pretpostavljam da ja krivo trazim, il ne znam gdje... Pod Hardware ID pise: usb vid_0c45&pid_624f&rev_0100 usb vid_0c45&pid_624f thx... pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Ja cu poludit.. stavrno ne znam sta da radim, kako da to osposobim... pokusao sam vec sa driverima koji su gore navedni, nista ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Rješenje je vrlo "jednostavno" ![]() Jeli na službenom supportu ima spomena i update os - a na SP3 ? Nisam provjeravao al vjerojatno nema, jel tako ? Znači da si napravio pogrešku dizanjem na SP3, spremi na vanjski hdd sve važne i pvt dokumente, napravi factory reset / reinstall, napravi update drivera i sw sa službene support stranice ako tamo ima novijih, primjera radi ovaj set zakrpi "nakon XP SP2" opisan ovdje > http://download.lenovo.com/ibmdl/pub...s/osfx31us.txt potom custom instalirani programi. Djeca ne znaju / zaboravljaju da je M$ zak * * * o sa nekim zakrpama u SP3, između kojih kako sam vidiš, podrška za USB. Dakle, nije Lenovo kriv nego M$. @Nacki Bucaš, itekako se radi i rješava znanjem, najviše čitanjem popratnih dokumenata. Mada se Lenovo - u zna potkrast greška više, dok je gazda bio IBM sve je bilo kao po špagi. Kakvo li je tek kukalo za instalirat nekog Acer - a već skoro svi znaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ma previse posla... u biti nije previse posla, nego lap je bio jako kratko kod mene, a tipu ni ne treba kamera, tako da... dr put.... thanks svejedno.. (zatvorena tema) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|