|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Windows 7 - nakon sleepa ne radi WLAN
Dakle, konfa kao u potpisu, Win 7 64, problem: kada se komp upali iz sleep moda, ne radi mi vise usb WiFi modul - imam siemens 108, ali ista stvar mi se dogadza i sa D-linkg DWL G122! moram ic u device manager i tamo disable i enable adapter i onda sve opet super, ili da mi win sam troubleshoot problem pa u principu napravi istu stvar ![]() probo mijenjat power settings (ono da win ne gasi device) ali ista stvar, cim komp ode u sleep i vrati se moram proce gore navedenu proceduru... e sad, ovi moji usb wifi istina nisu za win 7 i signal mi nije bas super (2 od onih 5,6 crtica kolko ima u trayu) al opet ne bi se to trebalo dogadzat! googlo sve zivo, nigdje neki pametni prijedlog, ja napola sumnjam na onaj services.msc da se nakon sleepa ne pali taj proces za network ili kaj vec...nisam sad bas tolko strucan, mozda netko zna bolj!? prijedlozi? osim kupi novi wifi modul ili pojacam signal? ![]() thnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Isključi sleep mode. Meni moj TP-Link TL-WN722N radi bez problema.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Onda koristi hibernaciju, to jest, barem probaj pa vidi. Kad se moj laptop probudi iz sleepa, ne radi wlan, kad se probudi iz hibernacije, radi sve. Ista stvar sa ženinim laptopom. Jedan je 8540w, a drugi je 6730s. Nemaju ništa zajedničkog i njen je na xp-u, a moj na sedmici ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|