|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2010
|
Asus A9RP se ruši
poz svima evo nemam pojma gdje da napišem što me muči radi se o laptopu: asus a9rp 1.60GHz, 2gb ram, M CPU 420 moji problemi su ovo: please check with your hardware device vendor for any driver update. tehnical information stop:0x000000EA (0x88E4CDA8, 0x89C17008, 0xBACE3CB4, 0x00000001) beginning dump of physical memory. physical memory dump complete. contact your system administrator or tehnical support group for further assistance... (dok nešto radim na laptopu cijeli ekran se pretvori u sitna zrnca i onda se jednostavno smrzne pa nakon 20 sekundi cijeli se ekran zaplavi i ispise se sve ovo na engleskom) A drugi problem je da se nece ni nadograditi trenutno je na service pack 2 srusio sam ga 4 puta a zadnji put prije 5 dana automatic update su uključeni ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2010
|
tu nema rješenja Zadnje izmijenjeno od: buba 833. 21.10.2012. u 09:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() Sad fino provuci testove za hdd, ram i grafu, pa nam javi rezultate sa temperaturama idle i load. To si vec mogao napisati u uvodnom postu, a ne da sad krenu pitanja kolika je temp ovog ili onog, koja grafa je u pitanju ...itd.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|