|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Čudno ponašanje kompa
Dakle imam jedan problem sa softwareom (mislim), neznan sta se desava tocno.... dakle imam otvoren google chrome uvik sa minimum 5-6 tabova (obavezno jedan youtube pisme, a drugi live stream nesto....) i upaljen mi je u pozadini u windowed modu World Of Warcraft.... imam nekad problem recimo u jednom tabu sam na fejsu, kliknem tab od njuskala, on ga vizuelno gori prebaci da sam u tom tabu i sve al nece da ga otvara. pa onda cijeli kompjuter poprilicno trokira trzavice neke ima, muziku dok slusam cujes nekakve glupe zvukove uz muziku , nekakve sumove ili nesto.... sumnja san najvise na procesor dual core e8200, ali nije on sigurno jer usage sa svim tim upaljenim ne prilazi oko 80% maksimum.... imam 3 gige rama oni su na 75% usaga otprilike.... graficka gtx 460 hard disk neki sata 700gb cca stvarno me vise nervira neznan sta da radin, razbit cu ga ! p.s. mozda i nisan dobro objasnia al neznan kako bi drugacije reka.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Pa kako bi bilo da pozatvaraš neke stvari? Šta će ti otvoren WoW, a uz to slušaš youtube, stremaš nešto u drugom tabu i još tona gluposti? I onda se čudiš što ti komp trza. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Pa da ima otvoreno milijun stvari ako load proca i memorije nije 100% on bi to trebao vrtiti.. Ili se varam?
![]() |
#5 |
Faktor nesreće
Datum registracije: Nov 2011
|
live stream + youtube + igrica i onda se cudis sto dobivas sumove? normalno je da ponekad malo zasteka, probaj ugasit taj wow ili nesto i bilo bu ok. Ram ti nikada nece doci na 100%, win 7 ima dobar memory management. A proc se sa svime time nosi najbolje sta moze. Metni jos koji keks rama i bilo bu to dobro. Ili jednostavnije, ugasi igricu dok se ne igras i sve super.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|