|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Trpanje diska
Trebam nekoga pametnog da mi kaže kako zaustaviti zatrpavanje diska na windowsima 7 . Na C: disku su instalirani samo windowsi i nekoliko malih programčića download je preusmjeren, my documents je preusmjeren čak i Hiden folder User/app data nije zatrpan a disk se konstantno puni kao debilan i nakrka ga do 70Gb u vrlo kratkom vremenu nemam pojma čega ni gdije!!!HELPPPP!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
start> all programs> accessories> system tools> disk cleanup - clean up system files... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
spacesniffer mi nađe 38 Gb neskeniranog prostora ali mi ne daje nikakve mogučnosti tako da mi i nije od velike koristi. Uglavnom nije rješeno. J....bo ga Bill gates u dupe. hehehe. ubija me Po neznam koji put će izgleda biti format c:. Stvarno su windowsi najprodavaniji proizvod koji se najviše kvari! Btw. kako uopće u postavkama kontrolirati povezivanje određenih software-a sa internetom odnosno zaustaviti neželjeni promet!!! Pošto svaki po defoltu pase neke svoje gluposti to je gore od trojana? I sunce im njihovo to je i zadiranje u privatnost!!!! Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 26.10.2012. u 10:16. Razlog: tri posta za redom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Koji browser koristiš? U Firefoxu (a vjerujem i u drugima) imaš cache koji trebaš ograničiti, meni je recimo 1GB: ![]() Možda ti se to puni kako ti surfaš netom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Space sniffer nađe 38 GB ne skeniranog .... ? To miriši na system restore ... jes ga probao isključit ili smanjit koliko mu je dopušteno u postotku diska? Šta se tiče kontrole interneta stavi si neki firewall primjerice Comodo Firewall je dobar pa s njim točno vidiš svaki bit koji pokušava preko mreže ić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2012
|
Tools=> Folder options=>View=>Hide protected operating system files i Show hidden files, folders, and drives Namjesti da se sve vidi i sad bi se na Local Disku trebali pokazati 2 filea: pagefile.sys hiberfil.sys Ova 2 filea znaju narasti i do 8,9 GB svaki. Prvi služi u biti kao virtualna memorija, a ako imaš dovoljno RAM-a (ja imam 8) praktički ti i nije potreban Drugi je file u kojem se pohranjuju informacije koje windowsi koriste za hibernaciju, i ako nije potrebna hibernacija može se slobodno isključiti. Tutoriala za ovo ima dovoljno na googleu. Npr: http://www.cknow.com/cms/articles/wh...efile-sys.html |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|