|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Audio ne radi na lapu, sto se moze napravit?
Radi se o hp-ovom 620 laptopu.. zvucna je ispravna obzirom da normalno pusta zvuk preko outputa za sluske.. u winsima (7 64 ult) u volume controlu sve 5, laptop cak tu i tamo pusti malo zvuk.. al rijetko.. sumnjam na sam zvucnik..? garancija je jbga nedavno istekla, pretpostavljam da se ne moze naknadno dokupiti, tako da neznam koje su mi opcije.. ukoliko je zvucnik odustao, rado bi izbjegao kakav servis jer pretpostavljam da za takve stvari vole solidno naplatit.. moze li se zvucnik nabaviti negdje i da ga ja sam zamjenim? koliko je to komplicirano? hvala na savjetima! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Ako sluske rade i laptop "tu i tamo da neki zvuk" onda je najvjerojatnije kontakt neki prema zvucnicima slab.. Nema bas sta krepat na zvucniku, a i da jest, drugi bi trebao radit i dalje... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vjerojatno je negdje stradao kontakt obzirom da ponekad ima zvuka. Trebalo bi ga otvoriti i pogledati. Kontaktiraj Alvina.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Utor za slušalice kod laptopa ima kontakt koji isključuje zvučnike kada uštekaš slušalice. Vjerovatno ja taj kontakt zbog potezanja slušalica i sl. pokvaren pa ne uključuje zvuk kad izvučeš džek od slušalica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
da.. i to zvuci vrlo moguce.. laptop je sestrin i slusalice se ne koriste nikad, vec ga ja uzmem povremeno kad mi sluzi kao prenosni player spojen na monitor, a zvuk je spojen na liniju, naravno preko izlaza za slusalice.. mozda iz linije dodje kakav drukciji napon pa je on uzrokovao pomutnju.. otvorio sam laptop i vrlo ga brzo zatvorio ![]() nis, obzirom da nemam vise sto za probat, ostaje mi potrazit nekog da se malo poigra.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Neke zvucne mogu istovremeno slati na zvucnike i na slusalice signal, vidi je'l ti imas tu opciju (play through speakers while headphones are connected ili nes slicno). Ako ti na taj nacin radi, znaci da je problem u tom microswitchu na kraju jacka i sa software-om mozes kontrolirati taj problem. Ako ne radi, onda je vjerojatno prdnul izlaz na zvucnoj ili su driveri u banani. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
probaj instalirat nove drivere, može i u tome biti problem. |
![]() |
![]() |
|
|