|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2011
|
Savijet za jaci signal
Susjed mi daje wifi signal, ali signal je nejak pa po kuci negdi ga i nema. Sad bi ja kupija jedan AP da mi on bude repiter i da signal mogu hvatat po cijeloj kuci. Ima te li vi iskustva sa ovim? Koji ap preporucili? Itd..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
EDIMAX EW-7228Apn za cca 220 kn je rješenje za tvoje probleme. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Ali kaze da ima antenu 3 dbi, jeli to malo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
Prema mome iskustvu dosta dobro hvata signal. E sad, može se kupiti neka druga antena i staviti umjesto postojeće, ako bude potrebno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
A repeter mode sa bilo kojim drugim ruterom? Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 23.05.2012. u 08:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Rijetko koji ima Repeter mode, uglavnom WDS koji ima duplo manju propusnost i često je u fw uređaja definirano da se spaja samo sa uređajima istog proizvođača (npr. Siemens - Siemens ili Thompson - Thompson). Gore ti je dano najoptimalnije rješenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
ja sam isprobao kod cure koja zivi 100m od mene sa svojom air-live 1600 spojit i signal je 4/5 crtica (kad stavim tocno u prozor) a kad drzim normalno u sobi ili na katu bude 2-3crtice ali isto prima odlican signal i moze se surfat i skidan normalno!Za druge (blize) wlan da ne govorim.mislim da je antena ona standardna 5dbi i vise sam nego zadovoljan! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|