|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Spojen sam na connectionpoint, dobiven ip i sve ostalo,ALI ne mogu otvarat stranice
doneki dan je sve radilo normalno. neki connectionpoint koji je vec godinama otvoren, pretpostavljam od skole ili vrtica u blizini. uvijek je radilo sve normalno da bi neki dan jednostavno prestalo. normalno se spojim. dodijeli mi sve, ali nikako otvorit neku stranicu. could not locate remote server... jel ima nesto sto bi mogao napravit da opet proradi? sad trosim 1gb prometa sa smart tarife (tele2) i vec sam potrosio nekih 200mb, a nije ni 3-4 dana proslo. |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ali i dalje nema sifre... ja sam spojen na tu mrezu. ako ju je netko htio zastitit, onda bi valjda stavio sifru. ovako je to i dalje otvorena mreza |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
upisem "ping google.com", jel tako? uglavnom izlista se 3 puta neki reply from.... i onda se ugasi. jel to onda ok, ili kaj? da probam rucno unijet dns? mislim da taj CP ide preko amisa. to bi trebali bit ovi? Primarni: 194.146.109.223 Sekundarni: 194.146.109.224 EDIT: probao sam ubacit dns od amisa, ht-a i bneta, ali nista. Zadnje izmijenjeno od: Santana. 10.03.2012. u 16:35. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|