|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
Titranje drugog monitora (GTX560ti)
Dan prije sve savršeno radi,imam GTX560 Ti Zotack( ostatk konfe pod opcije piše sve...) i 2 monitora jedan 24" drugi 32". Ovaj 32" mi je spojen s HD kablom a 24" je spojen s DVI->HD kablom. Probudim se upalim računalo i drugi monitor (32") počne titrati stalno.Kao da slika stalno skakuće i jako brzo se crte pojavljuju po cijelom ekranu.najbolje bih opisao s onim kad igrate igru i onda cijeli komp zašteka i sve počne samo trzatai na jendom mjestu iako sve što radim na tvu radi i pokazuje se Pokušao sam snimiti video ali neuhvati ništa :S Pokušao sam promijeniti HD kabl i stvar je ista,i pokušao sam s driver sweeper maknuti drivere i friška instalacija i dalje je problem isti..... drugi monitor radi savršeno(24" spojen s dvi->hd) pokušao sam izvaditi grafičku van i pogledati konektore dali sam možda odlomio nešto kod HD spoja čini se sve uredu.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Probaj samo 32" monitor spojit, ako nisi već, mozda je do monitora.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
nemogu vjerovat isve izgasio i otišao do trgovine na pola sata i sad sve ko fol radi kako treba opet :S nerazumijem.... sad sam još više zbunjen :S |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|