|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2005
|
Please Help!!!!
Vozdra svima! Imam (valjda) jedan problem. Naime nešto sam isprobavao system restore i za vrijeme dok mi je učitavalo programe i postavke nestalo je struje i kompjuter se zgasio. Nakon što sam ga kasnije upalio više nije sve radilo kako treba. Kad poželim nešto izbrisati (add or remove programs) pojavi mi se sljedeća poruka: The Windows Installer could not be accessed. This can occur if you are running Windows in safe mode ,or if the Windows Installer is not correctly installed. Contact your support personnel for assistance. Kad sam pokušao pokrenuti System Restore nakon restartanja mi je sve ostalo isto i pisalo je nešto kao to nije moguće ili tako nekako. LJUDI POMOZITE INAČE ĆU POLUDJETI!! UNAPRIJED HVALA!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
probaj sa winxp cd-om recoveri baciti to bi trebalo popraviti sva sranja
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
tek sada vidim ovaj post pa je za tebe vjerovatno vec kasno, ali inace prije repaira sa win cd-a bih preporucio pritisnuti tipku F8 prije bootanja windowsa pa na meniju odabrati last known good configuration. vjerujem da bi to rijesilo probleme sa system restore-om. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
format - reinstall jedino prihvatljivo resenje
![]() |
#5 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
ja bi napravil ko što kaže provokator, jer ti je pol sistema samo vačeno , a ostalo nije stigo vratit
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|