|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2004
|
problem na starom kompu
Naime imam jedan problem, a nemam pojma šta je to ni zbog čega dolazi. Procesor radi na 200 Mhz, matična je Ability MB-586TXA i ima oko 90mb rama sdram memorije. Imao sam problema sa instalacijom kopije win98se, pa sam morao instalirat original i to sad radi kako spada. Međutim kada želim otvorit outlook express nije bitno da li je stariji ili noviji jer sam instalirao 6 sa sp1, radi mi par sekundi pa mi onda izleti pojavi se plavi ekran i javi ovu porukicu koja se javlja isto kada želim uć u windows media player. Isto je i sa internet explorerom .. radi par sekundi pa izleti. A fatal exception 0E has occurred at 0028:C00521E6 in VXD VPICD(01)+00001Ec2. The current aplication will be terminated. I onda još restartanje i ostalo šta već slijedi. Šta da tu radim? Molio bih za pomoć. Komp mi je od jednog kolege sa posla i kaže mi kao da je njemu radilo kako treba.. normalno najprije sam poskidao nekoliko trojana.. bla bla.. bla.. pa sam onda formatirao c particiju (hard ima oko 4 gb). Modem radi i normalno se spojim na net.
![]() |
#2 |
The LowRider
Datum registracije: Jun 2005
|
Da li ti je proc MMX??? I probaj si installat IE i Outlook 5.5!!! Jer na win 98 zna bit frka sa šesticom, aj bok!!! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: May 2004
|
Je. Međutim ruši mi se ne samo na 6, 5.5 već i na onoj od windowsa. Nije samo to problem jer mi se ruši i windows media player.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|