|
![]() |
#1 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Linksys WRT54GC V2.0 firmware
Ima netko ideju gdje bih mogao skinuti firmware za ovaj wireless router? Dakle sve sto pronalazim na netu je za V1.0, a na mom iza pise ver. 2.0 pa mi nije jasno... Naime dogodilo se nesto da je podivljo router i sad uopce ne funkcionira tj. nemoze mu se pristupit na "normalan" način, ko da stalno vrti firmware u krug i nemoze se stabilizirat ili divljaju lampice ili ne svijetli uopce Power ili treperi ubrzano, reset nikakav ne pomaze, jedino bi probao ga flashati sa TFTP GUI Clientom ali za to mi treba firmware za njega.
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ima samo treba pronaći: ![]() WRT54GC v2 download Kao kod D-Linka support ovisi o odabranom tržištu / site, ako gornji link nebude radio odaberi EU regiju pa model pa tako dođeš do izbora hw verzije (ima čak 3 - 1.0, 2.0, 3.0). Ako ne uspiješ evo WRT54GCv2_FW_1.00.16_EN.ZIP (11/12/2009 Ver.1.00.16 609 KB). Za žuntu (ko u mesara) dobiješ: Linksys wireless router will not hardware reset Un-bricking a WRT54GC The WRT54G Revival Guide Negdje sam vidio preporuku da se koriste fiksne ip adrese (to i ja stalno trubim, pogotovo za ove operacije) + mrežnu postavit u 10 mbps half-duplex mode + moja preporuka obavezno XP, nikakav Vista/W7 šroteks. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
tudum za kompijuktere
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Kakav win7,taj šrotex nista ne valja,bolji je 10g stari OS. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
Dečec, koja je svrha / poanta tvog komentara ? Usprkos tvom sarkazmu, na koliko uređaja si uspješno flesh - ao ili ubacio novi fw ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
Nisi se baš ubio opisivajući situaciju, fali detalja, za početak koja pod varijanta. Ako ne svijetli ni power onda od toga kreni, jel psu daje uređaju ispravno napajanje, . . . |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
Ništa led metoda, spoji napajanje i vidi univerzalcem napon na ulazu, usporedi sa spec. na napajanju. Ako je to ok onda dalje provjeri gretz, stabilizator napajanja, elektrolite u tom krugu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
Kad uhvatiš vremena odi do dobrog elektroničara / servisera. Rekao bih da ovo jednom radi a drugi put neće i nije čudno. Karakterističan opis kada ovi mali switching napajanja počnu zezat jer ne startaju kako treba (ne prooscilira jedan dio). Razlog je osušeni elektrolit. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|